Ons laatste nieuws

Blog

Yoga voor betere slaap: International Day of Yoga

Yoga is een 5.000 jaar oude praktijk uit India die zich richt op de transformatie van lichaam en geest door concentratie, opmerkzaamheid, diepe ademhaling en houdingen die het lichaam strekken, opnieuw uitlijnen en in balans brengen. Deze oude praktijk, ooit voorbehouden aan het spirituele, is nu een wereldwijd fenomeen dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt beoefend. Zo’n fenomeen, in feite, dat de Verenigde Naties in 2014 21 juni tot Internationale Dag van de Yoga hebben uitgeroepen, een beweging die werd gesteund door alle 177 VN-lidstaten.

LEES MEER

Unieke manieren waarop hotels zich richten op wellness

Als je diep genoeg graaft, gaan de wortels van de woorden ‘wellness’ terug tot de jaren 1600, wat simpelweg ‘een toestand van welzijn’ betekent. Pas 300 jaar later, in de jaren vijftig, begon ‘welzijn’ een vlucht te nemen, zowel in taal als uiteindelijk in levensstijl.

LEES MEER
EHMA

FreshBed als Privileged Supporting Partner bij de EHMA 2017 Conferentie

Voor wie geen lid is: de EHMA (European Hotel Managers Association) is een non-profit vereniging van hotelmanagers die verantwoordelijk zijn voor eerste klasse- en luxehotels in heel Europa. Elk jaar organiseert de EHMA een weekendconferentie met presentaties over de toekomst van het hotelwezen, waar ideeën en kennis worden uitgewisseld met het gemeenschappelijke doel om kameraadschap en respect te bevorderen.

LEES MEER