Voordelen van een FreshBed

FreshBed logo

ERVAAR WELLNESS TERWIJL U SLAAPT

Bij FreshBed geloven we dat het geheim van vitaliteit wordt gevonden in een echt goede nachtrust. Onderzoek heeft keer op keer aangetoond dat de voordelen van een goede nachtrust ongelooflijk zijn: meer mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Verhoogde prestaties. Verbeterd geheugen. Verminderde stress. Scherpere focus. Gewichtsverlies. Betere uitstraling. De lijst gaat verder.

Een goede nachtrust is onbetaalbaar. Het resulteert in een solide basis voor een gelukkiger, gezonder en energieker leven.

De missie van FreshBed is om de kwaliteit van uw nachtrust te verbeteren. We willen dat u dag in dag uit topprestaties kunt leveren. Dit is mogelijk met behulp van de herstellende krachten die alleen slaap kan leveren.

Slaapkwaliteit: zorg dat elk uur telt

Tegenwoordig is slaap een kostbaar iets, maar ongrijpbaar. We kunnen u niet langer laten slapen. Daarentegen, kunnen wij er wel ervoor zorgen dat de waardevolle uren die u slaapt volledig zijn geoptimaliseerd. Het is tijd om de kwaliteit van de slaap te verbeteren.

Bij de ontwikkeling van FreshBed hebben we ons geconcentreerd op belangrijke, maar vaak over het hoofd geziene gebieden waar de slaap kan worden verbeterd – bedklimaat, bedhygiëne, luchtzuivering en luchtvochtigheid. We hebben een bed gecreëerd dat deze gebieden actief verbetert en werkt om een buitengewone slaapervaring te leveren in een perfecte, op maat gemaakte, slaapomgeving.

FreshBed is ontworpen om u in een staat van diepe ontspanning te brengen vanaf het moment dat u in bed stapt. Door barrières tussen u en uw slaap te verwijderen, stelt FreshBed uw lichaam in staat om onmiddellijk te ontspannen. Hierbij ga je aan het werk om lichaam en geest bij te tanken, zodat elk moment in bed telt.

Zie het als een nachtelijke spa-ervaring. U wordt ’s nachts terwijl u slaapt in de watten gelegd en wordt fris wakker. Klaar om aan een nieuwe dag te beginnen.

Temperatuurregeling: sneller, dieper en langer slapen

Met FreshBed regelt u de temperatuur in bed en creëert u het ideale microklimaat naar uw eigen voorkeur.

Wetenschap heeft bewezen dat de kwaliteit van de slaap enorm verbetert wanneer de temperatuur in bed tijdens het slapen constant wordt gehouden. U zult het nooit meer te warm of te koud hebben. Daarnaast zal je nooit meer zweten, last hebben van rillingen, niet meer woelen en draaien. U valt sneller in slaap, slaapt dieper en langer met minder onderbrekingen gedurende de nacht.

Actieve ventilatie: lagere luchtvochtigheid, schoner en frisser bed

Temperatuurregeling en actieve ventilatie hebben als bijkomend voordeel dat de relatieve luchtvochtigheid in bed rond de 50% wordt gehouden. FreshBed blijft daarom vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijten. Die kunnen namelijk niet gedijen bij lage luchtvochtigheid.

Elke ochtend zal uw bed net zo fris en helder aanvoelen als toen het werd geleverd. Ook wordt u wakker met het gevoel opgeladen te zijn met positieve energie.

Luchtzuivering met HEPA-filter voor schone lucht.

Luchtzuivering is een essentieel onderdeel voor een goede nachtrust. Het elimineert allergenen die verstoppingen en ontstekingen veroorzaken en filtert 99,95% van de microscopische allergenen. Deze allergenen kunnen binnenshuis vervuiling veroorzaken, zoals schimmelsporen, pollen, stof, bacteriën, virusdragers, huidschilfers en haren van huisdieren.

In een FreshBed werkt een actief medisch HEPA-filter de hele nacht geruisloos om gezuiverde lucht in het bed af te leveren daar waar dat het beste is, onder uw dekbed. Wat u eenvoudigweg krijgt is frisse, schone lucht, gemoedsrust en ongeëvenaard slaapcomfort.

Ontdek een buitengewone slaapervaring

Laat uw geest en lichaam het genot van wellness ervaren terwijl u slaapt. Door de nacht in een FreshBed door te brengen, geeft u uzelf het geschenk van een heerlijk diepe slaap. Ook profiteert u van het geheim voor optimale gezondheid en geluk.

Geniet ten volle van het slapen. En bovenal, verwacht te slapen boven uw verwachtingen.

FRESHBED IN EEN OOGOPSLAG

ZUIVERE GEZONDHEID

  • Sneller in slaap vallen en genieten van een diepere, ononderbroken langere slaap door constante temperatuur
  • Slaap in zuivere lucht: het ingebouwde HEPA-filter verwijdert automatisch 99,95% van allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht in de slaapkamer
  • Astma- en allergievriendelijk

DELICATE LUXE

  • Individueel instelbare temperatuurregeling houdt u koel in de zomer en warm in de winter
  • Ergonomische matrassen met pocketvering om uw lichaam harmonieus op één lijn te houden
  • Geniet altijd van het gevoel van schoon en fris bedlinnen en een matras zo droog en nieuw als het werd geleverd

MAXIMALE HYGIËNE

  • Uw lichaamstemperatuur wordt gereguleerd terwijl u slaapt en daardoor wordt transpiratie voorkomen.
  • Temperatuurregeling en geruisloze actieve ventilatie houdt de luchtvochtigheid in bed rond de 50%. Hierdoor blijft uw bed vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijt.
  • Het designbed zorgt ervoor dat bedwantsen niet omhoog kunnen klimmen. Daarnaast wordt CO₂ door de kamer verspreid door subtiele ventilatie van HEPA gefilterde lucht. Als resultaat kunnen de bedwantsen het lichaam niet detecteren.
Back to top