Voordelen

FreshBed. De voordelen in een oogopslag

Pure gezondheid

  • Val sneller in slaap en geniet van een diepere, ononderbroken en langere slaap bij een constante temperatuur.
  • Slaap in gezuiverde lucht: het ingebouwde HEPA filter verwijdert automatisch tot 99,9% van de allergenen en vervuilende stoffen uit de lucht van je slaapkamer. Elke nacht adem je dan circa 3.000 liter gefilterde lucht in.
  • Astma en allergie vriendelijk

GRENZELOOS COMFORT

  • De individueel instelbare temperatuurregeling houdt je koel in de zomer en warm in de winter.
  • Geniet altijd van schoon en fris aanvoelend beddengoed en een droog matras, dankzij de active airflow.
  • Het ergonomische matras met pocketveren laat je lichaam volledig ontspannen liggen. kreukvrij drogen

Maximale hygiëne

  • Voorkomen is beter dan genezen. In tegenstelling tot traditionele matrassen, voorkomt FreshBed dat transpiratievocht in het matras wordt opgenomen.
  • Tijdens je slaap wordt je lichaamstemperatuur gereguleerd en transpiratie voorkomen.
  • Temperatuurregeling en en een actieve fluisterstille luchtventilatie kunnen de relatieve luchtvochtigheid ruim onder de 50% houden. Je FreshBed blijft dan vrij van vocht, schimmels, bacteriën en de huisstofmijt.

ULTIEME GEZONDHEID

Slaap: belangrijke pijler van je gezondheid

Goed slapen is ongetwijfeld een van de belangrijkste pijlers van je gezondheid. Veel processen in je lichaam worden door slaap beïnvloed. Elke nacht drukt je immuunsysteem op de resetknop en verwijderen je hersens giftige stoffen. Je lichaam reinigt, herstelt en regenereert zichzelf terwijl je slaapt. Het versterkt je weerstand en scherpt je geest. Slaap heeft een direct bewezen verband met gezondheid, geheugen, geluk en vele andere persoonlijke aspecten die de kwaliteit van je leven bepalen.

RECEPT VOOR VITALITEIT

Wellness terwijl je slaapt

Wat is het geheim van vitaliteit? Voldoende bewegen, gezond eten maar vooral heel goed en herstellend slapen, elke nacht weer.

Onderzoek heeft al vele malen aangetoond dat je lichaam zich tijdens je slaap verschoont, herstelt en regenereert.

Dat slaap een bewezen direct verband heeft met je mentale, fysieke en emotionele welzijn. Met je weerstand, geheugen, focus, lichaamsgewicht en zelfs met een jonger uiterlijk. Dat is de belofte die we met FreshBed graag waarmaken. Door met het meest ideale slaapklimaat jouw slaapkwaliteit te verbeteren. En je daarmee een gelukkiger, gezonder en energieker leven te laten leiden.

Slaap eerder, dieper en langer

IDEAAL MICROKLIMAAT

Met FreshBed stel je je eigen ideale bedtemperatuur en actieve ventilatie in. Zo creëer je je eigen slaapklimaat op maat.

Je valt eerder in slaap, slaapt dieper en langer, zonder onderbrekingen en wordt ’s morgens als herboren wakker.

GEZONDHEID EN ENERGIE

Elke nacht diep en herstellend slapen is een belangrijke voorwaarde voor een gezond lichaam. Herstellende slaap bepaalt ook hoe energiek je je overdag voelt en draagt bij aan een algemeen gevoel van lekker in je vel zitten.

FreshBed laat je beter slapen door belangrijke slaapverstoorders in de slaapomgeving buiten te sluiten.

MAXIMALE HYGIENE

’s Nachts ademen we circa 3.000 liter lucht in. Schone, gezuiverde lucht draagt bij aan je gezondheid en helpt je te ontspannen. Ook kan het irritaties van luchtwegen voorkomen, zeker bij mensen die vatbaar zijn voor ademhalingsproblemen.

FreshBed is voorzien van een medisch HEPA filter, waarmee de lucht in en om het bed continu en geruisloos wordt gezuiverd. De active airflow weert bovendien de huismijt en houdt je bed langer fris en schoon.

Quality sleep

Elk uurtje slaap telt

Maak je soms te korte nachten? Zorg er dan voor dat de uren die je wél slaapt optimaal bijdragen aan het herstel van je lichaam en geest. Helaas slaapt meer dan de helft van alle mensen regelmatig slecht. Een kwart van hen heeft bovendien slaapproblemen door allergische klachten.

Gevolg is dat ze vermoeid wakker worden en overdag niet lekker in hun vel zitten. Opvallend vaak zijn oorzaken voor slecht slapen te vinden in slaapkameromstandigheden.

Denk aan temperatuur, vochtigheid, ventilatie en luchtkwaliteit. Tegen deze achtergrond is FreshBed ontwikkeld. Een wereldwijd uniek bedsysteem dat een gepersonaliseerde slaapomgeving creëert waarin je snel ontspant en in slaap valt. En zo je lichaam de kans geeft om zich te herstellen.

Temperatuur regeling

Eerder, dieper en langer slapen

Slaapwetenschapper Roy Raymann ontdekte dat een juiste en constante huidtemperatuur ’s je diepe slaap aanzienlijk kan verbeteren en de kans op slaaponderbrekingen verkleint.

Tegen deze achtergrond is FreshBed ontwikkeld, waarmee je je slaaptemperatuur kunt regelen en het ideale microklimaat in en rondom je bed creëert. Je wordt nooit meer te warm of te koud wakker en ook nachtelijk woelen en draaien is dan verleden tijd. In je FreshBed sluit je je automatisch af van de buitenwereld en valt je snel in een diepe slaap, zonder tussentijds wakker worden.

ACTIVE AIRFLOW TECHNOLOGie

Lagere luchtvochtigheid en een schoner en frisser bed

De temperatuurregeling en actieve ventilatie verminderen de relatieve vochtigheid in het bed met ongeveer 50%. Het FreshBed blijft daardoor vrij van schimmels, bacteriën en huisstofmijten, die bij een lage luchtvochtigheid niet kunnen gedijen. Bovendien blijft het bed elke dag schoon en fis aanvoelen. Dat betekent energiek en positief wakker worden.

Schone lucht

Luchtzuivering met HEPA-filter

Luchtzuivering is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Elke nacht adem je immers circa 3.000 liter lucht in. Ons medisch Hepa filter haalt allergenen uit de lucht die die luchtwegirritaties kunnen veroorzaken. Ook schimmelsporen, pollen, stof, bacteriën, virusdragers, huidschilfers en haren van huisdieren worden voor meer dan 99,9% gefilterd. De filtering is geruisloos en brengt de gezuiverde lucht via het FreshBed-matras tot onder je dekbed. Het resultaat is totale ontspanning en een ongeëvenaard slaapcomfort.