’s Werelds eerste bed met eigen klimaatregeling.

Hoe werkt FreshBed?

FreshBed creëert een ideale en gecontroleerde slaapomgeving in en rondom het bed, waardoor je eerder en dieper slaapt, zonder onderbrekingen. Het bedsysteem zorgt tijdens je slaap voor de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid en verbetert de luchtkwaliteit. Gecombineerd met het handgemaakte Swiss-made FreshBed-matras is er geen ander bed in de wereld dat de kwaliteit van je slaapomgeving zo vergaand beheerst en personaliseert.

Constante temperatuur

Temperatuur is na stress de grootste slaapverstoorder blijkt uit onderzoek*. Bij een FreshBed is temperatuur, luchtvochtigheid en luchtstroomsterkte instelbaar voor elk afzonderlijk bed.  Dat doe je met een gebruiksvriendelijke, draadloze afstandsbediening of met je smartphone, via de speciale FreshBed-app. Kun je moeilijk in slaap komen? Kies dan de falling asleep instelling. Handige bonusfunctie: je pas gewassen lakens kunnen kreukvrij drogen op een FreshBed.

 

*Bron: EBIA

Active airflow en 99,95% luchtzuivering

Elke nacht ademen we circa 3.000 liter lucht in. Om deze lucht vooraf te zuiveren, zuigt de active airflow unit in het voeteneinde van het bed continu lucht naar binnen, aan de onderzijde van het bed. Deze lucht wordt door een medisch HEPA-13 filter tot 99,95% gezuiverd van pollen, fijnstof, schimmels, virusdragers, bacteriën en allergenen. Dat gaat geruisloos en energiezuinig. Het FreshBed Original Base bedontwerp is specifiek ontworpen om geluid te dempen en laat zich bovendien gemakkelijk schoonmaken.

Diepe slaap verbeteren

Een constante, ideale temperatuur en luchtvochtigheid bepaalt hoe goed je slaapt en kan je diepe slaap tot wel 50% verbeteren. Voor de meeste mensen ligt de ideale temperatuur onder het dekbed tussen 27 en 29 graden Celsius. Maar in traditionele bedden loopt de temperatuur vaak veel hoger op, met slaapverstoringen als gevolg.

Verbeter je slaap tot

50%

GEEF HUISSTOFMIJTEN GEEN KANS

FreshBed blaast de aangezogen en gezuiverde lucht door het gehele FreshBed-matras. Dit matras is daar specifiek voor ontworpen. In en rondom het bed ontstaat zo het ideale slaapklimaat, met de gewenste temperatuur en een geruisloze actieve luchtstroom.
. Deze vederlichte ventilatie helpt om transpireren van je lichaam tijdens je slaap te voorkomen en zo nodig af te voeren.

De luchtstroom houdt het matras schoon en droog en geeft daarmee ook geen kans aan de huisstofmijt, waar 80% van mensen met een allergie vaak veel last van heeft. Al na een nacht op een FreshBed ervaren de meeste mensen een revolutionair verschil met hun vorige bed. Ook zorgt de FreshBed-technologie voor blijvend fris en schoon aanvoelende lakens.

ACTIVE FEATHERLIGHT AIRFLOW

FreshBed voert via de onderzijde van het bed continu medisch gezuiverde lucht aan, die met hulp van sensoren op de juiste temperatuur en vochtigheid wordt gebracht.

Uniek FreshBed matras

De innovatieve Swiss-made FreshBed-matrassen zijn geen gewone matrassen Ze hebben meerdere premium comfortlagen met een verbeterde ergonomische ondersteuning en een optimale klimaatregulatie.

De FreshBed airflow™ premium tussenlagen van het matras zijn ontwikkeld met een open mesh-structuur, dat zorgt voor een betere ondersteuning, een extreem goede ventilatie en motion isolation, dankzij een uitzonderlijk hoge elasticiteit en nauwkeurige adaptie. Een 7-zone pocketveertechnologie ondersteunt de natuurlijke slaaphouding van je lichaam. Het zorgt voor een volledige ontspanning van je spieren en gewrichten en helpt je om te draaien in je slaap.

Alles in FreshBed staat in het teken van slaapverbetering, via het beheersen van de directe slaapomgeving. Want juist voldoende en diep slapen maakt je een gelukkiger, gezonder en energieker mens!