Er is een FreshBed voor elk interieur

Exclusiviteit en functionaliteit

FreshBed Original Base

Het iconische FreshBed Original Base design past binnen verschillende stijlen en interieurs: vrijstaand of luxueus bekleed. Het kan zelfs worden toegepast op een boxspring model.

Puur Design

De designversie van FreshBed is ‘het gezicht van FreshBed’ en wordt Original Base genoemd.

Het is de vertaling van de innovatieve technologie van FreshBed naar een licht en sensueel design.

De sensitieve balans tussen grootte en organische vormen geeft het bed een pure en aantrekkelijke uitstraling. Het bed laat zich combineren met een breed scala aan verschillende stijlen en interieurs.

Functioneel iconisch design

FreshBed Original Base is Dutch Design en wordt met de hand gemaakt van hoogwaardig en duurzaam composiet, met veel aandacht voor details.

De karakteristieke hoogglansuitstraling van het composiet geeft het bed een exclusief en verfijnd karakter.

De afgeronde hoeken en pootjes zijn niet alleen fraai om te zien maar voorkomen ook dat je je voeten eraan stoot. Het bed is daarmee vriendelijk en praktisch in gebruik. FreshBed is leverbaar in 250 ral kleuren en kan worden gecombineerd met standaard pootjes of optioneel met designpootjes. Ook leverbaar met afneembare hoes in diverse hoogwaardige stoffen uit de collectie van FreshBed. 

Temperatuurregeling:
beter slapen

Luchtzuivering:
schoon en gezond

Active airflow:
droog en fris bed

Bedbasis

Voorzien van de innovatieve technologie die slapen op een FreshBed a night changing experience maakt.

Matras:

Ondersteunt het lichaam op maat met meerdere premium comfortlagen, een verbeterde ergonomische ondersteuning en een optimale klimaatregulatie.

Matras topper:

Draagt extra bij aan een optimaal comfort.

De look van een boxspring

FreshBed Divan

FreshBed met de look van een traditionele boxspring.

Spreekt het design van een boxspring u aan? Dan kan het toch een FreshBed zijn. Ontdek deze hybride uitvoering.

Opties en Materialen

FreshBed Divan is leverbaar met prachtige en kwalitatief hoogwaardige stoffen uit de collectie van FreshBed. Of met een meubelstof die u zelf aanlevert. Heeft u een huisstof(mijt)allergie, dan kunt u kiezen uit een stof in leder-look. Door te reinigen met een vochtige doek houdt u uw FreshBed dan vrij van de huisstofmijt. Met optionele hoofdeinden maakt u uw FreshBed Divan extra stijlvol. Ook is er de mogelijkheid om FreshBed Divan te combineren met het hoofdbord van het Original Base designbed, met de karakteristieke afgeronde hoeken.

Headboards-Stright_tz2_1
Comfort op maat

FreshBed Adjustable

Freshbed Adjustable

 

Met FreshBed Adjustable heeft u naast het unieke individueel instelbare bedklimaat ook de mogelijkheid om extra comfortabel te liggen en zitten. FreshBed Adjustable is elegant gelijnd en lijkt in vlakke positie op een boxspring. Het hoofd- en voeteneinde zijn traploos verstelbaar. Dus hoe u ook ligt of zit, u ervaart pure luxe, ontspanning en frisheid.

✔️ Hoofd- en voeteneinden van het bed worden aangedreven door twee krachtige en stille elektromotoren

✔️ De bedverstelling wordt met een individuele draadloze afstandsbediening of met uw smartphone via een app bediend

✔️ Er is een collectie van prachtige stoffen en de mogelijkheid om te personaliseren met eigen stoffen

FreshBed is te combineren met matrassen van de door FreshBed geselecteerde gerenommeerde Europese fabrikanten. Speciaal ontwikkeld en aangepast voor een optimale luchtstroom, temperatuur en ergonomie.

Zoals de in Zwitserland geproduceerde FreshBed-matrassen worden de hoogste kwaliteit premium comfort layers gecombineerd met 7-zones pocketveertechnologie. Een dergelijk hybride matras biedt het beste van twee werelden, met extra ondersteuning van de pocketveren en een comfortabel, drukpuntverlichtend oppervlak. Het maakt het ontspannen van spieren en gewrichten als ook het omdraaien in bed gemakkelijk. De matrashoes is speciaal ontwikkeld om de active airflow (luchtstroom) mogelijk te maken.

Voordelen FreshBed matras

Vector-pnpatgpym3is4tzwd3dbahm9mpzg5g6uhb86lwtri0

Premium comfortniveaus

Vector-pnpatgpym3is4tzwd3dbahm9mpzg5g6uhb86lwtri0

Perfecte drukverlichting

Vector-pnpatgpym3is4tzwd3dbahm9mpzg5g6uhb86lwtri0

Optimale temperatuurregeling

Het matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, afhankelijk van uw gewicht, lengte, postuur en persoonlijke voorkeur.

Door continu een luchtstroom met gecontroleerde temperatuur door het FreshBed te laten stromen, blijft het bed vrij van schimmels, bacteriën en de huisstofmijt. Ook dat draagt bij aan een comfortabele en ongestoorde nachtrust, elke nacht weer!