freshbed COLLECTIE

FreshBed logo

Een freshbed past in ieder interieur

FreshBed levert een ruime collectie met diverse bedmodellen: Designbed IFO, Divan, Stand Alone en Adjustable. Zo is er een FreshBed voor ieder interieur. Verschillende modellen die allemaal voorzien zijn van het unieke FreshBed slaapsysteem.

FreshBed wordt uitsluitend geleverd als slaapsysteem met de bijbehorende speciaal ontwikkelde matrassen en topmatrassen. U kunt ook kiezen uit een van de matrassen van onze partners.

FRESHBED IFO

FreshBed Designbed IFO

Exclusiviteit en schoonheid

De design-versie van FreshBed, ‘het gezicht van FreshBed’, luistert naar de naam IFO. De IFO is de vertaling van de innovatieve technologie van FreshBed naar een licht en sensueel ontwerp. De gevoelige balans van grootte en organische vormen geeft het bed een aantrekkelijke en heldere uitstraling. Dit resulteert in dat het bed in een breed scala van uiteenlopende stijlen en interieurs toepasbaar is.

Freshbed with skirt

Dutch Design met functionaliteit

Het FreshBed IFO is Dutch Design en wordt met oog voor detail met de hand gemaakt van hoogwaardig en duurzaam composiet. De kenmerkende hoogglans-uitstraling van de composiet geeft het bed een exclusief en schoon karakter. Afgeronde hoeken en teruggeplaatste poten zorgen ervoor dat u uw tenen of scheenbenen niet kunt bezeren. Dit maakt het bed vriendelijk en praktisch in gebruik. De IFO is leverbaar in meer dan 250 RAL-kleuren en is te combineren met twee soorten pootjes. Het hoofdbord model IFO is optioneel en wordt geleverd in hoogwaardige stof van 100% Kvadrat-wol, uiteraard in bijpassende kleur.

FRESHBED DIVAN

FreshBed Divan

De look van een boxspring.

Spreekt het uiterlijk van een boxspring u aan? Dan kan het vanaf nu ook een FreshBed zijn mét de uitstraling van een boxspring: een hybride uitvoering dus. Door de brede keus in kleuren en materialen van de bekleding is een boxspringcombinatie makkelijk aan te passen aan het slaapkamerinterieur. Boxspringcombinaties zijn uit te breiden met hoofd- en voeteneinden en te combineren met diverse pootjes. Dit maakt een ledikant overbodig. Zonder hoofd- en voeteneind is een boxspringcombinatie compact: niet groter dan de matrasmaat.

Afhankelijk van de situatie kan een tweepersoonsbed ook deelbaar worden gemaakt, waardoor er twee eenpersoonsbedden ontstaan. FreshBed wordt uitsluitend geleverd als slaapsysteem met de bijbehorende matrassen en topmatrassen die speciaal zijn ontwikkeld.

Freshbed stand alone

Opties en materialen

De FreshBed Divan is leverbaar in stoffen van Kvadrat, Sahco Hesslein of indien gewenst zelfs in een meubelstof die u zelf aanlevert. Wanneer sprake is van huisstof(mijt)allergie kunt u ook kiezen voor een stof in leder-‘look’. Dan kan de stoffering schoongemaakt worden met een vochtige doek en weet u zeker dat uw hele FreshBed vrij van huisstofmijt blijft! De hoofdeinden zijn optioneel en maken de FreshBed Divan extra stijlvol. Indien gewenst is de FreshBed Divan ook te combineren met het hoofdbord van het designbed IFO, met de karakteristieke afgeronde hoeken.

FRESHBED ADJUSTABLE

FreshBed Adjustable

Voor echt ontspannen comfort

Freshbed verstelbaar, grensverleggend in techniek en comfort, uniek geklimatiseerd slapen en de mogelijkheid om te lezen en tv te kijken. De FreshBed Adjustable is elegant en lijkt op een boxspring wanneer het in vlakke positie is. Het hoofd- en voeteind van het bed zijn traploos verstelbaar. Of u nu in dit bed zit of ligt, u ervaart pure luxe, met de focus op uw welzijn en uw lichaam.

Fresbed Adjustable
  • Hoofd- en voeteneinden van het bed worden aangedreven door twee krachtige, stille elektrische motoren
  • Kan met eigen draadloze afstandsbediening of met Bluetooth via uw smartphone bediend worden
  • Matras blijft altijd stevig op zijn plaats, ook bij verstelling, zonder gebruik te maken van matrasbeugels
  • Tweepersoons (200x220cm)
  • Collectie van prachtige stoffen. Kan gepersonaliseerd worden met uw eigen stof, om perfect af te stemmen op uw interieur
  • Stevigheid op maat van matras en matrastoppers

FRESHBED STAND ALONE

FreshBed Stand Alone

Eenvoud én veelzijdigheid

De FreshBed Stand Alone is de meest eenvoudige uitvoering van FreshBed, maar wel met alle voordelen. Deze versie is tevens geschikt voor plaatsing in een bedomranding, bedombouw of ledikant. Dat maakt de Stand Alone weer tot het meest veelzijdige model qua vormgeving: de mogelijkheden zijn eindeloos! FreshBed wordt uitsluitend geleverd als slaapsysteem met de bijbehorende speciaal ontwikkelde matrassen en topmatrassen.

Veelzijdigheid

Of u nu al een ledikant hebt of gaat aanschaffen, de Stand Alone past erin. Wilt u de Stand Alone vrijstaand plaatsen, dan kan er in een later stadium nog een willekeurige bedombouw aangeschaft worden. In ieder geval profiteert u al direct van uw investering en alle voordelen van FreshBed! Indien gewenst wordt de hoogte van de plint (standaard naar keuze in zwart of wit) aangepast, zodat de Stand Alone qua hoogte netjes overeenkomt met de bedombouw.

FRESHBED MATRASSEN EN TOPMATRASSEN

FreshBed matrassen en topmatrassen

Hemels slapen in zuivere lucht

FreshBed matrassen

Matrassen van FreshBed zijn ontworpen om u van de beste en meest comfortabele vorm van actieve ventilatie te voorzien: geklimatiseerde ventilatie. Geen mens is hetzelfde en daarom heeft u keuze uit drie typen matrassen, elk in twee hardheden. FreshBed-matrassen zijn gemaakt met unieke pocketverentechnologie om uw lichaam in de natuurlijke positie te ondersteunen. De pocketveren beperken de druk tot een minimum. Dit helpt u omdraaien tijdens het slapen en zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten zich ontspannen.

Door continu een op temperatuur gebrachte luchtstroom door uw FreshBed te geleiden, blijft uw matras schoon en droog en krijgt huisstofmijt geen kans. Zo ontstaat het perfecte klimaat voor de ideale nachtrust! De matras dient te worden gecombineerd met een topmatras.

FreshBed topmatrassen

FreshBed biedt keuze uit drie high-end topmatrassen voor het meest persoonlijke en ultieme slaapcomfort. De topmatrassen hebben elk hun eigen specifieke comfort, maar de hoogte is identiek, namelijk 6 cm. Zo kunt u twee verschillende topmatrassen met elkaar combineren bij een tweepersoons FreshBed.

De topmatrassen hebben ook allen dezelfde gepatenteerde hoes, AirVent stretch, afneembaar en op 40°C wasbaar. AirVent is een innovatieve stof, die door het Nederlandse bedrijf Innofa speciaal is ontwikkeld voor matrassen om de ventilatie daarvan te bevorderen. Dit is essentieel voor een gezonde nachtrust. Het gebruik van zogenaamde luchtroosters maakt het mogelijk om de matras tot 100% beter te laten ventileren. De roosters creëren een natuurlijke vorm van ventilatie: doordat men tijdens het slapen ook beweegt, wordt de stof ‘automatisch’ gelucht.

Daarnaast worden speciale FreshBed-matrassen gemaakt door Kuperus en Vispring.

Back to top