Hotels met FreshBed

ERVAAR FRESHBED IN DE BESTE HOTELS

Hotels onderscheiden zich graag met het creëren van een unieke klantervaring. FreshBed zorgt daarvoor. Het verzekert de gasten van een allergievriendelijk bed waarbij zij zelf de temperatuur van het bed instellen.

Samen met een gezuiverde lucht in en om het bed slapen zij eerder, dieper en langer. Om ‘s morgens fris en goed gehumeurd op te staan en energiek aan de nieuwe dag te beginnen.

Update:

Nu kunt u ook FreshBed ervaren in Amsterdam, Hong Kong, Gstaad, Lausanne, Londen, Parijs en VS!

Neem contact op met FreshBed voor informatie en boekingen
T 020 47 20 816
[email protected]

LANSERHOF SYLT - OASE VAN RUST. 5-VOUDIG WINNAAR MEDICAL SPA AWARD.

Lanserhof Groep is vijfvoudig winnaar van de European Best Medical Spa Award. Het nieuwe Lanserhof Sylt ligt op het gelijknamige Noord-Friese eiland en is een oase van rust en ontspanning. Gelegen tussen de duinen, midden in List, aan de Waddenzee staat alles in het teken van gezondheid. Gasten kunnen er in harmonie met de natuur nieuwe energie en inspiratie opdoen. En tegelijkertijd ontspannen in volledige afzondering. Dat kan ook ’s nachts, in FreshBeds, die voor de perfecte nachtrust en herstel van lichaam en geest zorgen. Een uitgesproken locatie om even helemaal tot jezelf te komen.

HOTEL LE FOUQUET’S – STYLE AND SPARKLE IN THE CITY OF LIGHTS

Hotel Barrière Le Fouquet’s is een van de mooiste en meest luxe hotels in Parijs. Het 5-sterrenhotel heeft de meest luxueuze en ruime kamers in Parijs, met uitzicht over de Arc de Triomphe en de Champs-Elysées. FreshBed laat de gasten in hun Signature suites na hun bezoek aan deze magische en romantische wereldstad op een unieke manier volledig ontspannen. In een FreshBed.

THE DYLAN - SLAPEN IN HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN AMSTERDAM

Amsterdam heeft een rijke en legendarische geschiedenis en is rijk aan cultureel erfgoed. Aan de beroemde Keizersgracht ligt The Dylan Hotel: een verborgen parel in de historische grachtengordel. In de 17e-eeuwse grachtenpanden is een Michelin-bekroond restaurant te vinden en veertig zeer luxe kamers en suites, elk met een eigen design. Een exclusief aantal ervan herbergt een Freshbed, dat de luxe-ervaring nog verder omhoog stuwt.

ALPINA GSTAAD, ZWISTERLAND - FRISSE BERGLUCHT EN PURE ONSTPANNING

Liggend in het hart van de Zwitserse Alpen met ruime kamers en suites voorzien van eigen privé terras omringd door een spectaculair uitzicht. Met ieder oog voor detail door de klassieke Alpina architecten, die het erfgoed van de Saanenlandse ambachtslieden in ere houden. Pure rust en ontspanning. Mede door Freshbed, die een eigen microklimaat creëert voor de slapende klant.

BEAU RIVAGE PALACE - HET TOPPUNT VAN LUXE

Het is geen toeval dat het Beau Rivage Palace (sinds 1861) al vele beroemdheden mocht ontvangen. Waaronder Victor Hugo, Charlie Chaplin, Coco Chanel, Nelson Mandela en Tina Turner. Het is de ‘Grande Dame’ onder de hotels. Het hotel slaagt erin om traditionele waarden vast te houden en tegelijkertijd nieuwe technieken te omarmen. FreshBed is daar een goed voorbeeld van. De Spa-suite zorgt voor een ultieme wellness-ervaring, met prachtig uitzicht op de Alpen. Het Freshbed voert deze volledige ontspanning ook in de nacht door.

HOTEL METROPOLE MONTE CARLO - SCHOONHEID EN VERFIJNING

Een verblijf in paleis Hotel Metropole Monte Carlo voelt klassiek en tijdloos. Met luxe uit een ander tijdperk, een prachtige retraite weg van alle drukte, in het hart van het vorstendom. Het is een van de leading hotels in de wereld. Naast een Spa-experience in een door Karl Lagerfeld ontworpen ruimte staan er luxueuze Freshbeds in de suites. In dit hotel ontbreekt het de gasten aan helemaal niets, zowel overdag als ‘s nachts.

THE LANDMARK MANDARIN ORIENTAL - FEEST ALS EEN KONING, SLAAP ALS EEN SULTAN IN HONG KONG

In het Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong zijn er geen grenzen in service. Dat wordt ultiem gevoeld in de nieuwe Entertainment Suite. Met een DJ-set, B&O BeoLab geluidssysteem, 160 inch tv,  laser projector, op maat gemaakte koffietafel met ingebouwde PlayStation consoles en virtual reality apparatuur, een retro Amerikaanse jukebox , een ‘Cabinet of Delights’ met boetiekwijnen van de tap en een cocktailbar, een popcorn machine, Cubaanse sigaren en een kristallen vitrine gevuld met delicatessen gecreëerd door de Michelin-sterrenchef. In de slaapkamer regeert FreshBed, met een overdaad aan rust en ontspanning, die de gasten als herboren laat wakker worden.

HOTEL RESTAURANT MERLET - SLAPEN IN EEN OASE VAN RUST

Hotel Merlet is een heel persoonlijk familiehotel aan de breedste duinrand van Nederland, op nog geen uur rijden van Amsterdam. In de rustgevende omgeving heerst overweldigend natuurschoon in combinatie met culturele bezienswaardigheden en strandrecreatie. Het restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Een lounge, bar, zwembad, sauna, stoombad, fitnessruimte, zonnebank zorgen voor een persoonlijk en luxueus verblijf. De meest luxe kamers zijn voorzien van een FreshBed, dat de gasten verwelkomt in een bed op de juiste temperatuur en in een luchtgezuiverde omgeving.

THE COLLEGE HOTEL - SLAAP SCHONER, DIEPER ÉN GEZONDER IN EEN JUNIOR SUITE MET FRESHBED!

Vlakbij het beroemde Concertgebouw, Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum, ligt The College Hotel. In een statig pand dat in 1894 als schoolgebouw in dezelfde stijl als het Rijksmuseum werd gebouwd. Binnen zijn er 40 individueel ontworpen boetique hotelkamers, een terras, een binnentuin en The College Bar Lounge. Het hoog gewaardeerde restaurant is gevestigd in de voormalige gymzaal en wordt voor 40% bemand door begeleide studenten. In de extra luxueuze Junior Suite slapen gasten in een FreshBed.

SOFITEL LEGEND THE GRAND AMSTERDAM - ICONISCH SLAPEN IN EEN FRESHBED.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam is één van de vijf Sofitel Legend hotels wereldwijd. Ze hebben elk een betoverende geschiedenis. Traditie en vernieuwing smelten er samen. Alles is erop gericht om stress en spanning uit het dagelijks leven te bannen en optimaal te ontspannen en te genieten van alle luxe. FreshBed draagt daar actief aan bij, als het eerste bed ter wereld met een eigen klimaatregeling dat zorgt voor ventilatie, een constante temperatuur en optimale luchtvochtigheid onder het dekbed.

LE ROYAL MONCEAU, RAFFLES PARIS

Met haar uitstraling van Parijse grandeur, met een genereuze dosis van gepolijste moderne styling. Met de veeleisende elegantie van de jaren 40 en 50 vol organische vormen en fijne materialen. Waar warme kleuren tot leven komen, door kleine poëtische details doordrenkt met een eigen leven en geschiedenis. De organische vormen komen terug in de FreshBed Original base, als een kameleon past dit model zich aan. Terwijl de slapende gast geniet van een persoonlijk micro-klimaat.