Samensmelting van luxe

Heritage

Samensmelting van luxe

En slaapwetenschap voor de perfecte slaapervaring

Al meer dan 80 jaar is mijn familie actief in de luxueuze bedden industrie. Tijdens mijn jaren bij beddenspeciaalzaken deed ik ervaring op met alle high-end luxe wereldmerken in het topsegment van de beddenbranche. Ik leerde alles over bedden, matrassen, materialen, fabricage en de meest kritische factoren voor een perfecte nachtrust: temperatuur, vochtigheid, luchtkwaliteit en hygiëne.

Mijn passie voor slaapgedrag leidde tot een zoektocht naar het perfecte bed. Ik bestudeerde de onderzoeksresultaten van de Nederlandse slaapwetenschapper Dr. Roy Raymann, wiens werk op het gebied van thermoregulatie aantoont hoe de slaapkwaliteit wordt verbeterd door het optimaliseren van de slaapomgeving. Ik combineerde de nieuwste thermoregulatietechnologie met hoogwaardige traditionele Europese matrasontwerpen. 

Waar anderen startten met het combineren van technologie, data en temperatuur, concentreerde ik me op een zelfstandig microklimaat, geïntegreerd in een hoogwaardig slaapsysteem. Met het doel om slaapkwaliteit vergaand verder te verbeteren.

FreshBed bewijst zich al bijna tien jaar in de praktijk. Het legt een solide basis om met verkregen data aan de slag te gaan en nog meer wetenschappelijk bewijs te verzamelen. Om daarmee de functionaliteiten te optimaliseren.

Slaap is de ultieme basis voor je gezondheid en welzijn. Het laat je lichaam herstellen en regenereren. Het scherpt je geest aan, en maakt je alert en energiek. Het laat je de beste versie van jezelf zijn.

Een goede nachtrust is goud waard.

Carpe noctem,

This Is Our Story