OUR LATEST NEWS​

Blog​

Freshbed Lanserhof

LANS Better Sleep Programma 2.0

6 november 2018

Lanserhof Tegernsee heeft een nieuw, uniek programma ontwikkeld waarin de modernste technische apparatuur en natuurgeneeskundige inzichten in elkaar grijpen om de persoonlijke slaapkwaliteit te optimaliseren.

Het nieuwe LANS Better Sleep Program 2.0 diagnosticeert slaap en biedt multidimensionale benaderingen om de slaapkwaliteit duurzaam te optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste techniek in combinatie met het gerenommeerde Lanserhof LANS MED concept. “De redenen voor slecht slapen zijn individueel. We gaan naar de bodem en bieden onze patiënten een diverse therapeutische benadering, waarin ze de basis leggen voor een gezonder en evenwichtiger leven”, zegt Dr. Jan Stritzke, plaatsvervangend medisch directeur Lanserhof Tegernsee.

Om slaap in al zijn facetten te bekijken, concentreert Lanserhof Tegernsee zich op drie kerncomponenten:

Slaapkwaliteit tijdens het verblijf:

Better Sleep Suites op Lanserhof Tegernsee zijn uitgerust met nieuwe FreshBeds. De innovatieve technologie van FreshBed zorgt voor een optimaal klimaat, waardoor de frequentie van wakker worden door bijvoorbeeld warmte of kou tot een minimum wordt beperkt.

De nachten in het Lanserhof worden begeleid door biologische Aromatherapie merk byNight ontwikkeld door slaapwetenschappers, speciale muziek voor diepe ontspanning van lichaam en geest, blokkering van elektrosmog (onzichtbare elektromagnetische straling als gevolg van het gebruik van zowel draadloze technologie als netstroom), blauw scherm bril en speciale slimme nachtkleding die zich optimaal aanpast aan de lichaamstemperatuur.

Diagnose:

Bij aanvang van het verblijf voert een specialist een uitgebreide slaapanamnese uit. In deze context wordt door het laboratorium een neurostressprofiel opgesteld, waarin de relevante neurotransmitters worden geanalyseerd. Ondersteunend kunnen door een analyse van micronutriënten vitale tekorten aan stoffen worden onthuld om het lichaam weer in een gezond evenwicht te brengen.

Behandeling:

De maatregelen gaan gepaard met multidimensionale therapeutische benaderingen: fysiotherapeuten van Lanserhof oefenen ademhalingsspiertraining uit, chronotherapie focust op het slaap-waakritme en de snurktherapie kan worden aangepast voor tandenknarsen en minimaliseren van snurken. Vermindering van “witte ruis”, zelfbewustzijnstraining en avondmeditaties vullen de therapie aan. Daarnaast is lichttherapie een integraal onderdeel van het programma voor avondstressvermindering.

Het LANS Better Sleep Program 2.0 kan met verschillende diagnostische methoden detecteren welke storende factoren en medische oorzaken leiden tot slecht slapen en patiënten helpen om op de lange termijn beter te slapen. PLUK DE NACHT!

Vanaf januari 2019 is het LANS Better Sleep Program 2.0 op de Lanserhof Tegernsee te boeken.

Over Lanserhof:

De Lanserhof staat al meer dan 30 jaar voor een innovatieve vitale medische instelling en met haar concept een meermaals bekroonde medische instelling in Europa. Het LANS Med-concept is een symbiose van traditionele natuurgeneeskunde en de modernste geneeskunde. Al in 2012 bouwde LANS Medicum Health Center in Hamburg het hoofdkantoor in Lans / Tirol. In januari 2014 is het Lanserhof aan het meer.

Tegernsee opende zich. In september 2015, 2016, 2017 en 2018 werd Lanserhof bekroond met World’s Best Medical Spa als onderdeel van de World Spa Awards. In januari 2017 opende Lanserhof LANS – na verbouwing en uitbreiding – een nieuw gebouw met een zeewaterzwembad en een koelkamer. Voor 2019 is de opening van een stadstak in Londen (Mayfair) gepland in samenwerking met de prestigieuze Members Club The Arts Club. Bovendien opent de Lanserhof Sylt – de eerste Lanserhof aan zee – in 2020 haar deuren.

Meer informatie:

www.lanserhof.com