Ons laatste nieuws

Blog

FreshBed Kolenik Edition

The Room of the Future

FreshBed was featured in Robert Kolenik’s ‘Room of the Future’ at the Salon Residence 2017 – a pop-up boutique hotel designed by 20 of the best Dutch interior

LEES MEER

René Bornmann, The Dylan Amsterdam: Fan van FreshBed

Een gesprek met René Bornmann, General Manager van The Dylan Amsterdam, en nieuwe fan van FreshBed. Op 25 juli ontving The Dylan Hotel in Amsterdam haar zending FreshBed. Een gedenkwaardige gelegenheid voor zowel The Dylan als FreshBed!
Hoewel we natuurlijk de voordelen kennen die een FreshBed gasten kan bieden, spraken we met General Manager René Bornmann om erachter te komen wat hem ervan overtuigde om FreshBed bij The Dylan te hebben.

LEES MEER

Yoga voor betere slaap: International Day of Yoga

Yoga is een 5.000 jaar oude praktijk uit India die zich richt op de transformatie van lichaam en geest door concentratie, opmerkzaamheid, diepe ademhaling en houdingen die het lichaam strekken, opnieuw uitlijnen en in balans brengen. Deze oude praktijk, ooit voorbehouden aan het spirituele, is nu een wereldwijd fenomeen dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt beoefend. Zo’n fenomeen, in feite, dat de Verenigde Naties in 2014 21 juni tot Internationale Dag van de Yoga hebben uitgeroepen, een beweging die werd gesteund door alle 177 VN-lidstaten.

LEES MEER