OUR LATEST NEWS​

Blog​

FreshBed founder Barry van Doornewaard, his son and Adam Walzer from Rested | Sleep Engineering

We hebben een winnaar!

18 oktober 2018

FreshBed oprichter Barry van Doornewaard, zijn zoon en Adam Walzer van Rested | Sleep Engineering

Paula Perkins uit Londen is de gelukkige winnaar van het FreshBed dat gewonnen kon worden door bezoekers van de FreshBed Stand tijdens Somnex – The Sleep Show 2018 in Londen.

Op zondag 14 oktober is de willekeurige winnaar gekozen uit de vele deelnemers die een kaart in de doos hebben gedaan om het FreshBed te kunnen winnen. Barry van Doornewaard, oprichter van Freshbed, heeft de winnaar opgebeld. Helaas kon zij er zelf niet bij zijn om de prijs te ontvangen, maar “haar dag kon niet meer stuk”, liet ze weten. Ze kan niet wachten tot het bed in haar eigen slaapkamer staat.

FreshBed gaat niet weg uit Londen, het blijft daar! FreshBed is trots om mee te delen dat FreshBed verkrijgbaar is in Londen, exclusief bij RESTED | Sleep Engineering.

Wilt u het FreshBed persoonlijk komen testen, neem dan contact op met hun showroom via het telefoonnummer +44 (0)20 8960 1754, of klik hier.

Onze dank gaat uit naar Somnex – The Sleep Show voor het inspirerende evenement, de bezoekers van onze stand en de deelnemers. Ook willen we Toby en Adam Walzer van Rested | Sleep Engineering bedanken voor hun ondersteuning.