OUR LATEST NEWS​

Blog​

Rested Sleep Engineering

RESTED | SLEEP ENGINEERING UK INTRODUCTIE VAN FRESHBED BIJ SOMNEX – THE SLEEP SHOW

9 oktober 2018

Somnex The Sleep Show is dé plek om op de hoogte te blijven van slaapgezondheid. Deze beurs zal drie volle dagen zijn vol lezingen, demo’s, workshops, behandelingen, advies en innovatieve producten rondom slapen.

Geen wonder dat je daar ook Toby en Adam Walzer van Rested Sleep Engineering vindt, de oprichters van Rested, de meest innovatieve slaapspecialist in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn experts op het gebied van luxe en prestatiegerichte slaap en bieden veeleisende klanten een breed scala aan hoogwaardige slaapartikelen die allemaal exclusief zijn voor het VK vanuit hun Londense showroom en online retailplatform.

Het is niet alleen hun passie voor slaap die hen naar Somnex brengt. Ze zijn aanwezig op FreshBed Stand S32 om de eerste geïnteresseerde klanten in FreshBed te ontmoeten, aangezien ze de eerste FreshBed-dealer in het VK zijn. Vanaf 17 oktober vind je FreshBed at Rested Sleep | Engineering in Londen, introductie van de klimaatgecontroleerde slaapervaring!

The Rested Experience is niet zoals een traditionele beddenwinkel. Hun luxe showroom ‘The Sleep Loft’ is ontworpen om anders te zijn. Het is een unieke ruimte die is ontworpen om u te helpen de producten te vinden die uw slaap verbeteren. Een oase van rust temidden van de drukke straten van Londen. Ze bieden een persoonlijke maar toch ontspannen en leuke consultatieve benadering die is ontworpen om hun klanten te matchen met die producten die hun slaap verbeteren.

Veel van hun concepten en technologieën zijn nieuw. Ze werken alleen met de beste fabrikanten in hun klasse. Bij Rested is het hun doel om uw gids te zijn door deze nieuwe wereld van Sleep Engineering, om ervoor te zorgen dat u het juiste product en de best mogelijke slaap vindt.

Hun showroom is alleen ‘op afspraak’. Niet voor niets ….. Persoonlijke persoonlijke service van hun deskundige Slaapconsulenten.

Voor FreshBed is dit de eerste inzending van het Nederlandse merk in het VK. Barry van Doornewaard, oprichter van FreshBed zei: “We zijn verheugd Rested | Sleep Engineering aan ons dealernetwerk en we kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken om ons merk hier in deze luxemarkt te vestigen.

We nemen de tijd om de juiste beddenwinkels en mensen te evalueren om het merk FreshBed te vertegenwoordigen en ik ben erg blij met onze nieuwe partner en deze uitstekende locatie. Het is de passie voor slaapverbetering die ons samenbracht. Bij Rested draait alles om beter slapen. Ze weten dat het laatste element van slaapluxe, zoals ze het zelf noemen, ‘prestatie’ is en dat er veel functionele prestatiefactoren zijn die kunnen worden geoptimaliseerd voor een betere slaap. De meest relevante zijn thermoregulatie, vochtbeheersing en hygiëne. Dit maakt al deel uit van hun adviesfilosofie. In hun zoektocht naar uitmuntendheid ontdekten ze FreshBed. En nadat ze FreshBed zelf hadden ervaren door te slapen op Freshbed bij Hotel Merlet waren ze overtuigd ”.

Toby van Rested voegde toe: “We zijn vereerd om de eerste partner van FreshBed in het Verenigd Koninkrijk te zijn. De luxe van een heerlijk microklimaat boordevol frisheid, de ideale temperatuur en ongeëvenaarde hygiëne voor een langere, diepere slaap zal zeer aantrekkelijk zijn voor onze klanten die de ultieme slaapervaring willen.

Rested zet zich in om de beste slaapproducten aan te bieden in Londen en daarbuiten. Door ons portfolio uit te breiden met FreshBed, blijven we dit op het hoogste niveau doen. Dit is een merk waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het een verbetering van 50% in slaapkwaliteit oplevert, en een merk waarvan we zeker zijn dat het een beroep zal doen op de veeleisende smaak van veel van onze klanten die uitzonderlijke kwaliteit erkennen en de ultieme slaapervaring willen. “

FreshBed is vanaf 17 oktober in Londen te vinden op:

RESTED | Sleep Engineering
Unit 3, Westmoreland House, Scrubs Lane
London, NW10 6RE

www.rested.com

Phone + 44 208 960 1754
Email [email protected]