OUR LATEST NEWS​

Blog​

Somnex

Win je eigen FreshBed bij Somnex: The Sleep Show!

5 september 2018

Somnex: The Sleep Show is de allereerste tentoonstelling die volledig gewijd is aan slaapgezondheid.

Somnex: The Sleep Show is de allereerste tentoonstelling die volledig gewijd is aan slaapgezondheid. Gedurende drie drukke dagen komen vooraanstaande experts op het gebied van slaap samen om nieuws, praktische informatie, tips en workshops te delen over alles wat met slapen te maken heeft.

U kunt ontdekken:

  • informatieve lezingen door slaapexperts en vooraanstaande slaapauteurs,
  • een showcase van de beste slaapproducten en -technologie die momenteel op de markt is,
  • workshops, behandelingen en therapieën om uw slaap te verbeteren,
  • een spa en beautybar om uit de eerste hand innovatieve producten en behandelingen te ervaren die zijn ontworpen om uw slaap te verbeteren,
  • een inloop slaapbar voor de beste tips en praktisch advies over uw specifieke slaapproblemen,
    …en zoveel meer! Bekijk hier de volledige agenda.

Hoteliers die op Trade Day (12 oktober) aanwezig zijn, krijgen ook het voordeel van een track specifiek voor de horeca, met lezingen als:

  • Een holistische en geïntegreerde slaapervaring creëren voor uw gasten
  • Wat kunt u doen om uw klanten te helpen de gevreesde JetLag te overwinnen
  • Q&A met vooraanstaande hospitality-experts die zullen vertellen hoe ze hun gasten helpen om beter te slapen en welke impact dat heeft gehad op hun merk, klantervaring en retentie.

Bekijk hier de volledige Trade Day-agenda.

FreshBed is verheugd deel te nemen aan de allereerste Somnex, en voor een heel speciale traktatie: bezoekers die langs onze stand komen, maken kans op het winnen van hun eigen FreshBed *!

Dit is onze allereerste FreshBed-weggeefactie en we kunnen niet wachten om een gelukkige winnaar een FreshBed cadeau te geven voor hun eigen huis. De winnaar wordt zondag, de laatste dag van de beurs, bekend gemaakt.

“Win uw eigen FreshBed * (hier afgebeeld). Kom langs bij onze stand op Somnex The Sleep Show voor meer details! “

Verder zullen we een heel bijzonder slaapverbeteringsproduct onthullen en demonstreren: de Zeez Sleep Pebble. De Zeez Sleep Pebble is een spectaculair apparaat dat wordt gebruikt om de slaap te verbeteren door de impact van stress te verminderen. Het stimuleert uw hersenen om te vertragen, te ontspannen, in slaap te vallen en een heerlijke diepe slaap te ervaren. En het helpt ook om jetlag te overwinnen! Bijna 80% van de Zeez Sleep Pebble-gebruikers vertelt ons dat ze beter slapen en meer energie hebben, dus FreshBed is er trots op de officiële Zeez Sleep Pebble-partner te zijn, en we laten je graag zien hoe het werkt tijdens The Sleep Show volgende maand.

Dus kom met ons naar Londen van 12 tot 14 oktober voor wat zeker een leuke, leerzame en memorabele drie dagen worden.

Koop hier uw beurspas.

Vrienden van FreshBed ontvangen 40% korting door gebruik te maken van de promotiecode EXH40.

Opmerking: kopers, inkopers of inkoopmanagers die Somnex willen bijwonen, kunnen hier een gratis Trade Day-pas aanvragen.

We hopen je daar te zien!

* FreshBed iFo designbed, 200×210, in RAL 9010 Pure white, including 2 mattresses and 1 top mattress. Without headboard. Retail value is £ 18.375,- incl. 21% VAT, Ex Works Amsterdam