OUR LATEST NEWS​

Blog​

FreshBed built-in version

Maak kennis met de ‘ingebouwde’ versie van FreshBed

16 november 2017

Stelt u zich de voordelen voor van verbeterde slaap, gezuiverde lucht, optimale luchtvochtigheid en de luxe van klimaatbeheersing onder het dekbed zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de kamer waar u zo hard aan gewerkt hebt.

Stelt u zich de voordelen voor van verbeterde slaap, gezuiverde lucht, optimale luchtvochtigheid en de luxe van klimaatbeheersing onder het dekbed zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de kamer waar u zo hard aan gewerkt hebt.

Het is nu mogelijk met de ‘Ingebouwde’ versie van FreshBed.

Na veel gesprekken met interieurontwerpers hebben we een ingebouwd bedsysteem gecreëerd dat op maat is gemaakt voor uw specifieke bedafmetingen en vereisten.

Ontwerpers waren enkele van de meest fervente fans van FreshBed, dus we wilden een manier waarop ze FreshBed gemakkelijk in hun ontwerpen konden opnemen en hun kamers de toegevoegde wellnesswaarde van een FreshBed konden geven zonder te concurreren met hun veeleisende esthetiek.

Onderzoek toont aan dat veeleisende gasten op zoek zijn naar een prachtig design en een buitengewone slaapervaring bij het kiezen van een hotel, en dit is een manier om ze beide te bieden.

FreshBed-technologie toevoegen zonder in te boeten aan design

Met een bedbodem van 7 mm dik is het Inbouw FreshBed het meest veelzijdige model, qua design past het in elk bestaand bedframe. Het vereist slechts een hoogte van 210 mm zodat het midden van het FreshBed, waar de krachtige technologie is ondergebracht, lucht uit de ruimte kan afzuigen voor zuivering.

Naast ons originele designbed, dat ook op uw eigen bed past, is dit de eenvoudigste manier om te genieten van de voordelen van een FreshBed zonder het ontwerp van uw kamer te veranderen.

Weet u niet zeker hoe het zou werken in uw ontwerp?

Bekijk deze time-lapse van toen we onlangs een ingebouwd FreshBed installeerden in een 5-sterren designhotel in Amsterdam:

Zoals u kunt zien, is de verandering in de kamer niet met het blote oog te zien, maar de krachtige nieuwe FreshBed-technologie – namelijk temperatuurregeling, stille luchtzuivering en vochtigheidsregeling – zal zeker voelbaar zijn met de ogen dicht. Uw gasten zullen het verschil voelen, ook in het donker terwijl ze slapen.

Als het uw doel is om een unieke gastervaring te bieden en uw gasten de allerbeste nachtrust te bieden, kan FreshBed u helpen het verschil te maken.