Feest als een koning, slaap als een sultan in Hong kong

The Landmark Mandarin Oriental

Gasten hebben de beschikking over een een handige DJ-set, een B&O BeoLab geluidssysteem, een 160 inch tv, een laser projector, een op maat gemaakte koffietafel met ingebouwde PlayStation consoles en virtual reality apparatuur, een retro Amerikaanse jukebox , een ‘Cabinet of Delights’ met boetiekwijnen van de tap en een cocktailbar, een popcorn machine, Cubaanse sigaren en een kristallen vitrine gevuld met delicatessen gecreëerd door de Michelin-sterrenchef.

 

Hong Kong’s bekroonde architect en ontwerper Joyce Wang heet de suite ontworpen en geavanceerde technologie geïnstalleerd waarbij kosten noch moeite zijn gespaard, de ‘Entertainment Suite’ is toegewijd aan extravagant entertainment.

 

 

De slaapkamer is hoe dan ook de plek waar rust regeert. Omdat The Landmark Mandarin Oriental ook wellness hoog in het vaandel heeft en begrijpt dat als je als een koning feest, je ook als een sultan moet slapen. Na het plaatsvinden van hun evenement vinden de gasten de weldaad van een perfecte nachtrust in het FreshBed in de slaapkamer.

 

 

De klimaatbeheersingstechnologie, ergonomische matras en stille ventilatie die verse, gezuiverde lucht levert, zal ervoor zorgen dat elke gastheer rijk wordt beloond door een perfecte, diepe slaap na een enerverende dag.

 

 

Gasten die een extravagant evenement willen aanbieden in Hong Kong, of gewoon een luxe verblijf en perfecte slaap willen ervaren tijdens het bezoeken van de stad, dienen contact op te nemen met The Landmark Mandarin Oriental en naar de Entertainment Suite met FreshBed te vragen.