Slaap schoner, dieper én gezonder in een Junior Suite met FreshBed!

The College Hotel

SLAAP SCHONER, DIEPER ÉN GEZONDER IN EEN JUNIOR SUITE MET FRESHBED!

 

Midden in Amsterdam, op loopafstand van het beroemde Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum, bevindt zich The College Hotel. Een boutique hotel, centraal gelegen aan de Roelof Hartstraat 1, de perfecte ontsnapping uit de drukte van Amsterdam. 

The College Hotel heeft 40 individueel ontworpen boetiekhotelkamers, maar je kunt er ook terecht op een terras, in een binnentuin en in The College Bar Lounge. Daar vind je een open haard en knusse hoekjes. Tevens is er een goed restaurant in de voormalige gymzaal en zijn er vier multifunctionele zalen.

 

 

Begin 2016 werd een grondige restyling van The College Hotel afgerond. Het interieur van het statige pand, gebouwd in 1894, in dezelfde stijl als het Rijksmuseum, kreeg een stijlvolle update. Daarnaast kreeg The College Hotel een gloednieuwe evenementenruimte, The Rembrandt Ballroom. 

Die warme en chique uitstraling waar The College Hotel om bekend staat bleef behouden. Het gebouw heeft veel kleine nisjes. Die geven het zijn sfeer. De stijl is neogotiek en neorenaissance, met als bekendste voorbeeld het Rijksmuseum. De bakstenen in de muren van The College Hotel zijn hoogstwaarschijnlijk van dezelfde maker als die van het Rijksmuseum.

 

 

De historische sfeer van The College Hotel is een combinatie van respect voor authenticiteit en state-of-the-art design. De hoge plafonds, grote open haarden en ruime trappenhuizen worden gecombineerd om een heel bijzondere sfeer te creëren. Enkele jaren geleden ontving het hotel de Prix Villegiature prijs. 

Het hotel heet “The College Hotel” vanwege het verleden als schoolgebouw, maar ook omdat veertig procent van het personeel student is. Dat was altijd al zo, maar wordt nu ook gecommuniceerd.
Zij worden begeleid en opgeleid in de dagelijkse praktijk van het bruisende hotelleven. Daarbij werken ze onder het toeziend oog van ervaren docenten en hotelprofessionals. 

Vanwege het bijzondere concept van The College Hotel, de fraaie vormgeving en de prettige dienstverlening komen (bekende) gasten uit het binnen- en buitenland hier graag logeren. 

Nu hebt u ook de mogelijkheid om in The College Hotel te ervaren hoe het is om volledig uitgerust wakker te worden, zodat u fris en energiek de dag begint. U slaapt schoner, dieper en gezonder in een Junior Suite met FreshBed. 

Deze stijlvolle suite staat garant voor de ultieme slaapbeleving en is voorzien van alle mogelijke luxe en comfort, waaronder het FreshBed. Een fris en schoon bed met ingebouwde temperatuurregelaar, voor een optimale nachtrust. De suite is luxueus ingericht met stijlvolle details en een luxe badkamer voorzien van een inloop-regendouche en/of een ruim bad. Een comfortabele badjas en slippers liggen bij aankomst voor u klaar.

 

Een suite met FreshBed is uitsluitend telefonisch te reserveren bij The College Hotel via: +31 (0) 20 571 15 11