Iconisch slapen in een FreshBed.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

FRANSE GRANDEUR EN DE LUXE VAN BETER SLAPEN.

 Sofitel Legend The Grand Amsterdam is één van de vijf Sofitel Legend hotels wereldwijd. Elk toonaangevend hotel in de Sofitel Legend collectie heeft een historische achtergrond en allen hebben een betoverende geschiedenis. Sofitel Legend hotels zijn uniek, tijdloos en laten het moderne en het traditionele samenkomen. Rijkelijk doordrenkt met Franse luxe voor de ultieme verwennerij.

Gelegen in het hart van het centrum, tussen twee van de oudste grachten in Amsterdam, weergalmen de voetstappen van een vervlogen tijdperk door de gangen. De rijke geschiedenis weerspiegelt in de legendarische service, het fantastische decor en de inspirerende culinaire mogelijkheden.

 

 

Een bezoek aan de Sofitel SPA prikkelt de zintuigen en geeft het lichaam en de geest nieuwe energie. Het biedt u de perfecte gelegenheid om ervoor te zorgen dat alle stress en spanning uit het dagelijks leven vervaagt en dat u optimaal kunt ontspannen en genieten van totale luxe.

Sinds kort kunt u in The Grand ook wellness ervaren terwijl u slaapt! Met FreshBed: het eerste bed ter wereld met een klimaatregeling dat zorgt voor ventilatie, een constante temperatuur en optimale luchtvochtigheid onder het dekbed.

www.sofitel-legend-thegrand.com