Elegante luxe in het hart van Wenen

Park Hyatt Vienna

ELEGANTE LUXE IN HET HART VAN WENEN

Het Park Hyatt Vienna, gelegen in het “Golden Quarter” van Wenen, weerspiegelt een ongeëvenaarde atmosfeer van verfijning en elegantie. Het hotel kijkt uit op het Am Hof (het grootste en oudste plein in de binnenstad van Wenen) en is gevestigd in een voormalig bankgebouw dat dateert uit begin 1900.

 

De locatie is ongeëvenaard voor toeristen die de keizerlijke en prachtige kant van Wenen willen verkennen en voor gasten die zaken doen in de stad. Het is echter datgene wat u aan binnen de  indrukwekkende gevel van het Park Hyatt Wenen aantreft wat ‘de overnachting’ verheft tot  ‘een ervaring’.

 

 

Gasten worden verwelkomd in ruime kamers en suites, ingericht met lokale kunstwerken, kwalitatief hoogwaardige materialen en stijlvolle meubels van hout, marmer, goud en parelmoer. Door een prachtig interieur te combineren met producten van hoge kwaliteit en uitstekende service, kunnen de gasten genieten van zeldzame en intieme ervaringen die zijn afgestemd op hun individuele wensen.

 

Neem de Arany Spa bijvoorbeeld – een eigen wellness-ruimte in de kluis van deze voormalige bank. Gasten genieten van een rustig toevluchtsoord in het centrum van de stad Wenen met aromatherapie, massagetherapie, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

 

 

Inclusief een ‘wet area’ met sauna, stoombad en vitaliteitsdouche en zes luxe behandelkamers is dit een hoogtepunt om niet te missen. De Spa beschikt ook over een 15 meter lang (49 ft) zwembad, het grootste overdekte hotelzwembad in Wenen. Als een eerbetoon aan het glorieuze verleden van het gebouw is de originele drietonig stalen bankdeur van de kluis nog aanwezig, en is het zwembad bedekt met tegels die de kleur en vorm van gouden staven hebben.

 

In aanvulling op  de Spa is er een uitgebreid fitnesscentrum, en persoonlijke trainers bieden maatwerk sessies afgestemd op de specifieke behoeften van de gasten.

 

Het Park Hyatt Vienna bedient echt kritische gasten op zoek naar een ervaring die rijk is aan inhoud en diepgang, en nu hebben ze besloten deze ervaring uit te breiden gedurende de nacht met FreshBed.

 

Na een wandeling door de charmant geplaveide straten die behoren tot het UNESCO werelderfgoed, het genieten van een opera of klassieke symfonie, of een verblijf in de Spa, kunnen gasten nu in een FreshBed gaan liggen voor de ultieme slaapervaring  waardoor hun verblijf in het Park Hyatt Vienna een 360 Graden, 24/7 ultiem luxe wellness reis wordt.