Europa's meest moderne kuuroord

Lanserhof Tegernsee

Als u op zoek bent naar rust, herstel en een holistisch wellness-programma als geen ander, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Lanserhof Tegernsee. Gelegen in de Beierse Alpen, omgeven door natuur, vrede en rust is het geen wonder dat Europa’s meest moderne gezondheidsresort de World Spa Awards al vier jaar op rij heeft gewonnen. Het is onbetwist toonaangevend in wellness en rust.

 

 

Lanserhof Tegernsee is waar natuur, prachtige architectuur en een stijlvol wellness resort met state-of-the-art geneeskunde en natuurlijke therapeutische remedies samenkomen. Met behulp van een uitgebreide, holistische benadering bieden artsen en therapeuten bij Lanserhof een combinatie van moderne geneeskunde, natuurlijke geneeswijzen, gevalideerde therapiemethoden en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek om de individuele behoeften van elke gast te behandelen.

 

 

Programma’s omvatten: detox-therapie, voedingstherapie, burn-out preventietherapie, chronische pijntherapie en natuurlijk slaaptherapie. Bij Lanserhof Tegernsee begrijpen ze dat de kwaliteit van leven afhangt van de kwaliteit van de slaap, dus het spreekt voor zich dat FreshBed natuurlijk ook te vinden is bij Lanserhof Tegernsee. Gasten kunnen een Better Sleep Suite met een FreshBed kiezen en een uitgebreide het uitgebreide LANS Better Sleep Program 2.0 boeken met een slaapdiagnose, dieet- en voedingsaanpassingen, mentale coaching, fysieke training en ontspanningsoefeningen voor een diepe, herstellende slaap.

 

 

Tot de faciliteiten van Lanserhof behoren ultramoderne behandel-, advies- en oefenruimtes, een badhuis met een innovatieve fitnessstudio, de modernste sauna’s, een binnenzwembad en een lounge met een open haard. Het resort beschikt over een 18-holes golfbaan en een groot buitenzwembad met zout water dat het hele jaar door geopend is.

 

De 70 luxueus ingerichte, ruime kamers en suites weerspiegelen het 360 graden wellness-concept van het resort met lichte, moderne architectuur, een prachtig uitzicht, stijlvol meubilair en ‘elektrosmog’-schakelaars die elektromagnetische golven in de slaapkamer elimineren terwijl u slaapt, zodat u kunt slapen vrij van de moderne tijd.

 

In plaats van simpelweg ziektes te bestrijden, zijn de Lanserhof-programma’s met name bedoeld om de gezondheid te bevorderen en het lichaam geestelijk en lichamelijk te herstellen, van top tot teen, van binnen en van buiten. Dankzij deze aanpak is Lanserhof nu Europa’s leider in regeneratieve en preventieve geneeskunde. Kortom, de ideale omgeving voor rust en ontspanning.