Hotel Restaurant Merlet - Slapen in een oase van rust

Hotel Restaurant Merlet

HOTEL RESTAURANT MERLET – SLAPEN IN EEN OASE VAN RUST

 

Hotel Merlet is een prachtig familiehotel, gelegen aan de breedste duinrand van Nederland, op nog geen uur rijden van Amsterdam. Het is een rustgevende omgeving waar overweldigend natuurschoon, cultuur, bezienswaardigheden en strandrecreatie de ideale ingrediëvormen voor een heerlijk verblijf. 

Schoorl is centraal gelegen in Noord-Holland. De authentieke stadjes als Hoorn en Enkhuizen, maar ook de kaasstad Alkmaar liggen in de directe omgeving. De bossen, duinen en het strand bieden vele mogelijkheden tot ontspanning.

 

 

Het hotel is befaamd om de keuken, die bekend staat als de beste in de wijde omgeving. Naast het restaurant, dat met een Michelin-ster is bekroond, beschikt het hotel over onder andere een lounge, bar, zwembad, sauna, stoombad, fitnessruimte, zonnebank en parkeergarage. 

In hotel Merlet beleeft u het ’thuiskomen’ zoals u dat – buitenshuis – nog nooit ervaren hebt. Merlet is pas tevreden als u een ultiem gevoel overhoudt aan uw verblijf in het hotel. Kortom: u geniet van elk moment in hotel Merlet. Een droomgelegenheid! 

Dit is een hotel waar u kunt kiezen voor een kamer voorzien van een FreshBed. Omdat u niet anders meer gewend bent, of misschien omdat u een allergie voor huisstofmijt hebt. Of u wilt gewoon heerlijk diep slapen in een oase van rust met alle gezonde voordelen van het FreshBed.