Ga helemaal op in de schoonheid en verfijning van deze wereldklasse bestemming met een verblijf in Hotel Metropole Monte Carlo

Hotel Metropole Monte Carlo

Ga helemaal op in de schoonheid en verfijning van deze wereldklasse bestemming met een verblijf in Hotel Metropole Monte Carlo

Hotel Metropole Monte Carlo: een klassieke, tijdloze setting. Een luxe hotel uit een ander tijdperk, een prachtige retraite weg van de drukte in het hart van het Vorstendom …

 

Een weelderig toevluchtsoord met een complete bestemming voor de deur waarin u zich kunt onderdompelen in de levensvreugde van deze streek. Nu vervolmaakt met de beste mogelijke slaapervaring in een FreshBed.

 

Gelegen in de Carré d’Or, een iconisch en betoverend gebied rondom het casinoplein, biedt het uitzicht op de Middellandse Zee. Het heeft een unieke sfeer en ademt de geschiedenis en ziel van Monaco.

 

Het paleis werd gebouwd in 1889 in de meest zuivere Belle Époque stijl. Het werd in 2004 volledig gerenoveerd en behield de mediterrane charme terwijl het nieuw leven werd ingeblazen door verfijning en genot voor de zintuigen te combineren. Drie restaurants, gerund door Joël Robuchon en Christophe Cussac, bieden een unieke en gevarieerde culinaire ervaring voor de meest veeleisende fijnproevers.

 

 

Het mag gezegd worden dat Hotel Metropole Monte Carlo dankzij een echte zoektocht naar perfectie haar gasten het beste in design, gastronomie en welzijn biedt. Dat is ook de reden waarom Givenchy er naartoe kwam om een ​​spa speciaal ontworpen voor dit uitzonderlijke hotel te onthullen.

 

De spa biedt een “Heat Experience” pakket, waaronder sauna, hammam, caldarium, ijsfontein en douches voor de zintuigen. Het beschikt ook over een fitnessruimte met alle nieuwste apparatuur (Technogym, Kinesis Personal en Kinesis Stations), evenals een pedicure en manicure studio van Bastien Gonzalez.

 

 

Verleng uw spa-ervaring bij Odyssey, de nieuwe ruimte die is ontworpen door Karl Lagerfeld. Exclusief voor gasten van het hotel en voor de ‘Odyssey’-leden van de Spa Metropole van Givenchy. Odyssey is een echte oase van rust met een’ strandgebied ‘met ligstoelen, weelderige tuinen om de intimiteit van de locatie te waarborgen en een zonneterras met uitzicht op het zwembad.

 

Hotel Metropole Monte Carlo is een erkend referentiepunt voor internationale luxehotels door de dynamiek, de creativiteit en het innovatieve karakter ervan. Het heeft de hoogste prijs ontvangen met de titel “Best Hotel in the World 2010” van “The Leading Hotels of the World.