Stijlvol en Sprankelend in de Lichtstad

Hotel Le Fouquet's

Hotel Barrière Le Fouquet’s, een 5-sterrenhotel op de hoek van Avenue George V en de Champs-Elysées, is waarschijnlijk een van de mooiste luxehotels in Parijs. Frommer’s verwelkomt het luxehotel als beschikkend over “de meest luxueuze en ruime kamers in Parijs”, en met uitzicht over de Arc de Triomphe en de Champs-Elysées is het gemakkelijk te begrijpen waarom dit hotel de aandacht van zovelen trekt sinds haar opening in 2006.

 

Hotel Le Fouquet’s is de perfecte uitvalsbasis om te ontsnappen aan de drukke straten van Parijs. Om de verleiding van een verblijf in Hotel Le Fouquet te vergroten is er de Spa Diane Barrière in het hotel – een oase van rust, ontspanning en wellness, met acht behandelkamers, een kapsalon, een fitnessruimte, stoombad, een sauna, een aqua circuit en een prachtig overdekt zwembad.

 

 

Na een recente renovatie (zomer 2017) en de toevoeging van 19 extra kamers en Signature Suites , beschikt het hotel nu over 81 kamers, gehuld in mahonie, zijde en fluweel. De renovatie, waardoor Hotel Le Fouquet de kamers, restaurants en spa verbeterde, zorgde ervoor dat het hotel de eerste in Parijs werd om een ultieme slaapervaring te bieden die alleen een FreshBed kan leveren.

 

Na het ontdekken van de magie en de romantiek van de lichtstad, kunnen gasten ontspannen in de spa van het hotel voordat ze genieten van een op maat gemaakte FreshBed slaapervaring, de hele nacht dromend van aangename dromen van Parijs.

 

 

We zijn erg blij dat zo’n prachtig hotel heeft besloten om hun gasten de luxe te bieden die bij FreshBed hoort, en we verwelkomen ze van harte bij de FreshBed-familie.