Beau Rivage Palace in Lausanne, Switzerland - het toppunt van luxe en uitmuntendheid

Beau Rivage Palace

De Beau-Rivage Palace in Lausanne, Zwitserland, wordt beschouwd als een van de mooiste hotels van Europa. Het heeft sinds de opening in 1861 de deuren nooit gesloten, en mocht in de loop der jaren de gastheer van vele beroemdheden zijn. Victor Hugo, Charlie Chaplin, Coco Chanel, Nelson Mandela en Tina Turner zijn slechts enkele van de vele bekende namen.

 

Dit hotel heeft veel veranderingen in de wereld gezien en heeft ook deelgenomen aan belangrijke historische gebeurtenissen. En ondanks dit is het Beau-Rivage Palace dezelfde geliefde ‘Grande Dame’ van hotels gebleven zoals het wereldwijd bekend staat.

 

 

Maar er kan niet gezegd worden dat het niet veranderd is. Integendeel, de schoonheid van het Beau-Rivage Palace is het vermogen om vast te houden aan zijn traditionele waarden, terwijl het met de tijd mee verandert en zich aanpast de behoeften van de moderne reiziger.

 

Bewijs hiervan is het feit dat het hotel nu een FreshBed klant is. Gezien hoe belangrijk het welzijn van de gasten voor het Beau-Rivage Palace is, was het een natuurlijke volgende stap om FreshBed op te nemen.

 

 

Bijvoorbeeld in de Spa Suite. De Spa Suite is onherroepelijk een van de speciale verblijven in het Beau-Rivage Palace. De spa-suite (85m2) is ontworpen voor gezondheids- en welzijnsvakantie. Het bestaat uit een lounge, een balkon met uitzicht op de Alpen en het meer, een slaapkamer met een open haard en een enorme marmeren badkamer met een eigen privé-spa. Dat is juist – twee massagetafels, een jacuzzi en een hamam allemaal voor privégebruik.

 

Ontworpen voor onbeperkt welzijn en comfort, evenals een perfecte slaap, voltooid FreshBed de Spa Suite, waardoor gasten nu een 24/7 wellness-ervaring kunnen genieten. Wij verwelkomen het Beau-Rivage Palace in de FreshBed-familie en zijn blij dat we hun gasten kunnen helpen 24/7 ultieme wellness te ervaren!