Bed bugs

FreshBed logo

ONTWORPEN OM DE BEDWANTS TE BESTRIJDEN

Het ontwerp van het FreshBed iFo en het gebruik van ultraglad composiet is uniek, waardoor het voor de bedwants praktisch onmogelijk is om omhoog te klimmen. Ook vormen de poten een fysieke barrière voor de bedwantsen en maken het voor de bedwantsen moeilijker om zelfstandig in bed te komen. Bovendien kan het hoofdeinde hangend aan het bed worden bevestigd, weg van de vloer en muur, waardoor de poten de enige verbinding met de vloer zijn.

De bedwantsen sturen niet snel op een FreshBed af. Normaal gesproken lokaliseren ze de slaper op basis van warmte en lichaamsgeur (bijvoorbeeld CO₂). Dit wordt bemoeilijkt door het ingebouwde actieve ventilatiesysteem, dat ervoor zorgt dat de slaper omgeven wordt door gezuiverde lucht met een persoonlijk instelbare temperatuur. Deze actieve ventilatie houdt de temperatuur in bed de hele nacht constant. Bovendien zorgt het ervoor dat de lucht rondom de slaper constant wordt gezuiverd, waardoor het voor de bedwants moeilijker wordt om de slaper te lokaliseren. Op deze manier worden lichaamsgeur en warmte door de hele kamer verspreid.

HET UNIEKE WARMTEBEHANDELINGSCONCEPT VAN FRESHBED

Mocht er onverhoopt een bedwants – of ei of larve – in het FreshBed terecht zijn gekomen, dan is het bed eenvoudig te monteren met het speciaal ontwikkelde Heat Treatment Device.

De meest effectieve methode om bedwantsen te bestrijden is een warmtebehandeling. Bij een temperatuur van minimaal 50 graden Celsius worden bedwantsen, eieren en larven uitgeroeid door uitdroging.

Wat het Heat Treatment Concept van FreshBed (patent aangevraagd) uniek maakt, is dat het bed van binnen naar buiten wordt verwarmd. Het FreshBed ventileert actief HEPA gezuiverde lucht op de gewenste temperatuur vanuit de bedbodem door de matras. Wanneer de bedwants begint te bewegen vanwege de stijgende temperatuur, zal hij gewoonlijk van binnen naar buiten het bed bewegen, niet andersom.

Het extra warmtebehandelingsapparaat verwarmt het hele bed onmiddellijk tot minimaal 50 graden Celsius om alle levensfasen van de bedwants te helpen beëindigen. Zonder chemicaliën of pesticiden te gebruiken!

FreshBed Bed Bug Treatment
Back to top