OUR LATEST NEWS​

Blog​

FreshBed’s kick start voor 2022

24 januari 2022

FreshBed’s kick start voor 2022

Het jaar 2022 staat voor FreshBed in het teken van innovatie en internationale groei. FreshBed wil de internationale autoriteit zijn en blijven op het gebied van innovatieve slaaptechnologie, slaapwetenschap en slaap toepassingen. Het welzijn en de gezondheid van individuen maximaliseren door het niveau van slaapkwaliteit te bereiken met ons unieke slaapsysteem, is wat ons motiveert! We willen onze internationale groeiplannen gaan realiseren door het continue investeren in het verder optimaliseren van onze slaapsystemen op basis van artificial intelligence, wetenschappelijk onderzoek en feedback van onze klanten. Naast de US & Benelux markt zullen wij in 2022 onze internationale afzetmarkten verder in gaan uitbreiden binnen Europa en Azië in zowel de retail & hospitality markt.
FreshBed goes US
FreshBed staat aan de vooravond van een doorbraak in de US. Dankzij een partnership met een beursgenoteerde distributeur/retailer, die in het voorjaar 2022 het FreshBed lanceert op de Amerikaanse markt, verwerft FreshBed een positie in het hoogste slaap segment  in de US. De eerste driehonderd FreshBeds zijn inmiddels afgeleverd bij de Amerikaanse partner. Hiermee is FreshBed de eerste Europese slaap fabrikant met bedden die een directe uitrol realiseert bij 70 high-end Retail winkels in de Verenigde Staten. Dit is nog niet eerder gerealiseerd door een Europese beddenfabrikant. Lees meer op de Telegraaf.  
FreshBed innovatie slaapt nooit
Een blije en tevreden klant is onze driver en inspiratiebron om te blijven innoveren, elke dag weer. Het FreshBed slaapsysteem GEN 3 is de nieuwste generatie in slaapverbetering! In het gepatenteerde FreshBed GEN3 model komen artificial intelligence, duurzaamheid, onze ge-update SlaapApp en geruisloze ultieme slaapverbetering nog verder samen. We creëren oplossingen die uw gezondheid en slaapkwaliteit verbeteren, iedere nacht.
FreshBed in the spotlight!
Om onze internationale groeiplannen versneld te kunnen gaan realiseren en financieren heeft FreshBed een obligatielening ter waarde van € 2,5 miljoen op de MKB-beurs NPEX uitgezet per 18 januari. In de komende weken zult u FreshBed vaker tegen gaan komen in de media! Naast het verwerven van  groeikapitaal zijn ook talenten nodig om de internationale groeiplannen gaan realiseren. In 2022 willen we ons team verder uitbreiden door het aantrekken van talenten in onder andere product engineering, sales & marketing. Ons HR team is proactief aan het werven. Op onze carrièresite kunt u onze huidige vacatures bekijken. Verder heeft onze Nederlandse website een refresh gekregen zodat we onze partners, bestaande en potentiële klanten nog beter kunnen informeren over werking van het FreshBed slaapsysteem. Onze nieuwe website bevat daarnaast informatie over onze meest recente productontwikkeling en nieuwe collectie. Ook de navigatiestructuur is gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van een frisse look & feel.  
Sleep Scientist
Maar daar eindigt het niet! We zijn trots dat we ons team hebben kunnen uitbreiden met Sleep Scientist, Roy Raymann, PhD (voorheen Apple). Door de komst van Roy Raymann kunnen we meer tijd investeren in doen van wetenschappelijk onderzoek. Roy Raymann heeft een track record in het onderzoeken van  het belang van thermoregulatie en de impact die dit heeft op de slaapkwaliteit. De juiste huidtemperatuur verdubbeld namelijk de diepe slaap en verkleint de kans op vroeger wakker worden. Onze FreshBed blogs zijn een verzamelplaats voor alles wat met slapen te maken heeft.  Met tips en richtlijnen voorzien we u van informatie die een verbetering van uw nachtrust kunnen bewerkstelligen. FreshBed heeft een vliegende start gemaakt in 2022 en er staat nog heel veel te gebeuren. Het FreshBed team houdt u heel graag op de hoogte van de ontwikkelingen dus houdt onze blogs in de gaten. Blijf gezond en Carpe Noctem!