OUR LATEST NEWS​

Blog​

FreshBed The Dylan

THE DYLAN EN FRESHBED VERSTERKEN HUN SAMENWERKING

19 mei 2021

Het meest vooraanstaande Nederlandse luxe boutique hotel The Dylan Amsterdam heeft het meest recente FreshBed model toegevoegd aan hun suites.
Het meest vooraanstaande Nederlandse luxe boutique hotel*) The Dylan Amsterdam heeft het meest recente FreshBed model toegevoegd aan hun suites. Dit nieuwste model is een nieuwe mijlpaal voor FreshBed dat de ambitie heeft om een toonaangevende wereldspeler te worden in de wereld van de slaap. Het versterken van de samenwerking toont het wederzijdse streven naar innovatie, differentiatie en uitzonderlijke kwaliteit.
 

In 2017 rustte The Dylan hun eerste suites uit met het op wetenschap gebaseerde FreshBed slaapsysteem. Sindsdien hebben ze meer suites uitgerust met het geavanceerde slaapsysteem. René Bornmann, General Manager van het hotel: “Bij The Dylan streven we ernaar om onze gasten de best mogelijke nachtrust te bezorgen, niet alleen door de kwaliteit van iemands slaap te verbeteren, maar ook door een unieke ervaring te bieden”. Het stijlvolle boutique hotel is gevestigd in een uitzonderlijk 17e-eeuws monument aan de Keizersgracht, een van de mooiste grachten van Amsterdam. Het is de ideale thuisbasis om de verborgen schatten van Amsterdams verleden en heden te voet of per fiets te ontdekken. Het hotel beschikt ook over het met een Michelin-ster bekroonde Restaurant Vinkeles, gevestigd in een 18e-eeuwse bakkerij.

Barry van Doornewaard, oprichter en CEO van FreshBed is verheugd met de samenwerking: “Tegenwoordig verwachten gasten niet alleen het hoogste niveau van comfort, maar zijn gezondheid en hygiëne misschien nog belangrijker geworden. Dit biedt ook kansen. Met FreshBed kunnen hotels zich onderscheiden en de verwachtingen van de meest veeleisende gasten overtreffen”. FreshBed is het enige op wetenschap gebaseerde bed ter wereld dat een unieke en innovatieve combinatie biedt van individuele lichaamstemperatuurregeling met de meest stille actieve luchtstroomtechnologie, waardoor de juiste huidtemperatuur en optimale luchtvochtigheid wordt bereikt. Het geïntegreerde medische HEPA-filter zuivert de lucht en creëert een schoon en zuiver microklimaat in en rond het bed.

The Dylan & FreshBed vieren hun samenwerking met een speciaal arrangement voor een perfecte nachtrust in Amsterdam.

*) Condé Nast heeft The Dylan uitgeroepen tot het beste hotel van Nederland in 2020.