OUR LATEST NEWS​

Blog​

Freshbed Merlet

Een hotelgast wordt een onverwachte fan

3 oktober 2017

Een hotelgast wordt een onverwachte fan van FreshBed

We ontmoetten mevrouw Renny Hofstee nadat ze een lovende recensie had achtergelaten over haar ervaring op een FreshBed. Zeggen dat ze opgetogen was, is een understatement, maar we zullen haar woorden voor zichzelf laten spreken …

“We gaan nu alleen naar hotels met FreshBed!” Een interview met mevrouw Renny Hofstee

De heer en mevrouw Hofstee brachten de nacht door op een FreshBed in de Merlet in augustus 2017 en lieten daarna een lovende recensie achter op de feedbackkaart aan het bed. We waren zo blij om het te lezen dat we contact hebben opgenomen om mevrouw Hofstee nog een paar vragen te stellen. Ze was meer dan blij om haar ervaringen uit te leggen.

Hoor wat ze te zeggen had na een paar nachten op een FreshBed …

FreshBed: We waren erg blij met de positieve recensie die je hebt achtergelaten over FreshBed …

Mevrouw Hofstee:

Het was zo geweldig, echt een geweldige ervaring. Hotels zijn vaak te warm voor ons, en het was zo warm dat weekend in Schoorl, dus namen we een douche en gingen naar bed, maar toen waren we echt verrast. Normaal gesproken kan ik de hele nacht niet slapen – ik kom uit bed als het te warm is en neem een douche om af te koelen. Maar deze keer sliep ik de hele nacht door en voelde ik me nooit oververhit. Het was zo’n goede avond dat ik meteen een recensie schreef, omdat ik vind dat je het nieuws over FreshBed moet verspreiden – niet alleen voor hotels, maar ook voor FreshBed voor privégebruik.

FreshBed: Wist u dat er een FreshBed in de kamer zou zijn voordat u arriveerde?

Mevrouw Hofstee:

Nee, we wisten het eigenlijk niet en hadden nog nooit van FreshBed gehoord. Maar na de nacht heb ik meteen gezegd dat ik mijn eigen FreshBed in huis wilde hebben. Je moet echt doorgaan met het verspreiden van het woord, want het was een geweldige ervaring.

FreshBed: Haha, bedankt, we proberen het zeker! Wat was het meest verrassende aan uw ervaring met FreshBed?

Mevrouw Hofstee:

De geweldige ventilatie tussen de lakens. Ik voelde me de hele nacht fris en zelfs ’s ochtends. Over het algemeen voelden we ons na die nachten gezonder.

FreshBed: En als je een hotel boekt, kijk je dan meestal naar het type bed?

Mevrouw Hofstee:

Niet altijd, maar we lezen wel de recensies over de slaapkwaliteit, want het is belangrijk om goed te slapen. Anders is de volgende dag een verspilling van een dag na een nacht slecht slapen.

FreshBed: Of u nu op vakantie of zakelijk reist, u heeft een goede nachtrust nodig om u de volgende dag fris en op uw best te voelen. Vraagt u bij het uitchecken bij een hotel dan meestal hoe u geslapen heeft?

Mevrouw Hofstee:

Weet je, er is ons nog nooit eerder specifiek naar de slaap gevraagd, maar hoe het hele verblijf in het algemeen was. Dus toen we de vragenlijst aan het bed in de Merlet zagen, vulden we die graag in. Het is ook geen normale vraag bij booking.com – ze vragen naar het restaurant, maar de slaap is ook een belangrijk onderdeel van de ervaring!

FreshBed: We zijn het ermee eens! En de laatste vraag – normaal gesproken, wanneer u een hotel kiest, waar concentreert u zich dan op? Wat moet het ideale hotel hebben?

Mevrouw Hofstee:

De recensies moeten positief zijn, de plaats moet mooi zijn en het personeel moet vriendelijk en behulpzaam zijn. Een hotel zou meer moeten hebben dan thuis, zodat je veel hebt om naar uit te kijken en er een ontspannende dag en nacht kunt doorbrengen.

FreshBed: Heel erg bedankt voor je gedachten. Nog laatste woorden?

Mevrouw Hofstee:

Blijf promoten … de wereld moet FreshBed kennen! We wensen je veel succes – we gaan nu alleen naar hotels met FreshBed!

Het lijkt erop dat FreshBed een nieuwe fan heeft! Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op.

FreshBed zorgt ervoor dat al uw gasten een perfecte nachtrust hebben en net zo enthousiast bij uw hotel uitchecken als mevrouw Hofstee.