OUR LATEST NEWS​

Blog​

The Sleep Revolution

Hoe uw hotel mee kan doen aan de slaaprevolutie

30 mei 2017

Tegenwoordig kun je geen krant of tijdschrift openen zonder een artikel te lezen over het belang van slaap voor ons mentale en fysieke welzijn.

The Sleep Revolution

Tegenwoordig kun je geen krant of tijdschrift openen zonder een artikel te lezen over het belang van slaap voor ons mentale en fysieke welzijn.

Slapen heeft een slechte invloed op ons leervermogen, maakt ons minder aantrekkelijk, veroorzaakt  en (niet voor angsthazen!) Een gebrek aan slaap kan er zelfs voor zorgen dat uw hersenen zelf gaan ‘eten’.

Aan de andere kant geeft een goede nachtrust je een voordeel bij het sporten, helpt het je beter te zien, beter te spreken, beter te presteren, gelukkiger te zijn en betere beslissingen te nemen, naast een schat aan andere voordelen.

Kortom, het is moeilijk te negeren dat “Slaap het nieuwe statussymbool is“, zoals Penelope Green onlangs schreef in de New York Times.

Slaapactivisten van beroemdheden zijn ook in opkomst. De bekendste is Arianna Huffington, oprichtster van de Huffington Post, wiens beruchte burn-out haar ertoe aanzette het inmiddels bestverkochte boek ‘The Sleep Revolution’ te schrijven over de gevaren van slaapgebrek.

Net als vele anderen werd Huffington gedreven door de ideologie van ‘Sleep Less So You Can Harder’, dat eeuwenoude geloof dat uiteindelijk leidde tot haar uitputting, flauwvallen en haar daaropvolgende burn-out. En ze is niet de enige.

“Het is onze collectieve illusie dat overwerk en burn-out de prijs zijn die we moeten betalen om te slagen”, schrijft ze in ‘The Sleep Revolution’. De 21ste eeuw, waarschuwt ze, verkeert in de greep van een ‘slaapcrisis’. We moeten van koers veranderen, en snel.

“Deze twee draden die door ons leven lopen – de ene trekt ons de wereld in om dingen te bereiken en te laten gebeuren, de andere trekt ons terug van de wereld om onszelf te voeden en aan te vullen – lijken op gespannen voet te staan, maar in feite versterken ze elkaar. ” Met andere woorden, een goede nachtrust zal u mentaal en fysiek voorbereiden, zodat u de uitdagingen van morgen het hoofd kunt bieden.

Een plek om inspiratie te zoeken, merkt Huffington op, is de huidige hotelsector. De dagelijkse druk op gasten is zo hoog in het werk en privéleven, en alle onderzoeken wijzen op slapen als het antwoord.

En is slapen niet precies wat hotels bezig zijn met verkopen? Wie kan er dan beter innoveren.

De beste manier waarop een hotel zich echt kan onderscheiden van alle andere, is door een betere slaapervaring te bieden dan de concurrentie. Je zou kunnen denken dat dit een ontmoedigende taak is om aan te pakken, maar veel hotels staan voor de uitdaging en vinden creatieve manieren om te presteren.

Dus wat doen hotels om tegemoet te komen aan veeleisende slapers en de slaaptrend voor te blijven?

Het blijkt: genoeg.

Park Hyatt Beaver Creek heeft een volledig Sound Sleep Initiative, ontwikkeld in samenwerking met een slaapexpert. Het bevat een speciaal tv-kanaal gewijd aan muziek om u te helpen slapen, slaappakketten, een kenmerkende massage die de geest kalmeert en slaapvriendelijke menu-items voor eten en drinken.

De Benjamin in New York City wendde zich ook tot een slaapexpert voor hulp bij het opzetten van hun uitgebreide slaapprogramma, dat onder meer de hulp biedt van een 24/7 Slaapteam, on-demand bemiddeling, verduisteringsgordijnen en geluidsmachines.

Het Waldorf Astoria in Chicago biedt een nachtbad met lavendelgeur voor kinderen, terwijl het Swisshotel in Berlijn gasten een speciale machine biedt die schone berglucht afgeeft om een half uur voor het slapengaan in te ademen, samen met een pro-slaap kruidendrankje om te nippen voor het slapengaan. En er komt geen einde aan het aantal kussenmenu’s dat tegenwoordig wordt aangeboden.

En dat is nog maar het begin.

Dus wat kunt u als hotel doen om boven de massa uit te stijgen en uw gasten te helpen een perfecte nachtrust te bereiken en hen voor te bereiden om morgen de wereld te veroveren?

Voor Huffington is het antwoord zelfs nog eenvoudiger dan alle toeters en bellen voor het slapengaan: “Hotelmerken moeten eerst evalueren of ze consequent een comfortabele bedervaring bieden voordat ze veel minder kritische productkenmerken upgraden, zoals een nieuwe wekkerradio op de kamer of een badkamer. voorziening ”.

Kortom, het is tijd om terug te gaan naar de basis: tijd om terug te gaan naar het bed.

Het vinden van een bed dat is ontworpen om een perfecte, comfortabele slaapervaring te bieden, zou bovenaan de prioriteitenlijst van een hotel moeten staan. En aangezien elke gast zijn eigen specifieke wensen en behoeften heeft, is een op maat gemaakte ervaring de sleutel om uw hotel te onderscheiden van de rest.

Bij FreshBed hebben we een bed ontworpen dat een aanpasbare slaapervaring biedt, gericht op de vier belangrijkste factoren waarvan ons onderzoek heeft aangetoond dat ze de sleutel zijn: comfort, temperatuur, vochtigheid en hygiëne. Door de gast zijn slaapomgeving aan te laten passen aan zijn eigen unieke voorkeuren, leg je de kracht van slaap weer in handen. (Lees hier onze beoordelingen uit de eerste hand.)

Wanneer de basis van slaap is gelegd met het perfecte bed, heb je een solide basis waarop je het slaapprogramma van je hotel kunt bouwen.

En dat is een goed begin in de slaaprevolutie.

Kussenmenu, iemand?

* Voor meer informatie over hoe een FreshBed uw gasten kan helpen een perfecte nachtrust te ervaren en de wereld te veroveren, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Verdere bronnen:

http://www.huffingtonpost.com/2013/10/10/hotels-sleep_n_4073574.html

http://blog.perkinswill.com/back-to-sleep-can-hotels-help-guarantee-the-full-eight-hours/