OUR LATEST NEWS​

Blog​

Een verademing: Wereldastmadag 2017

2 mei 2017

Astma is een veel voorkomende aandoening die alle niveaus van de samenleving treft. Olympische atleten, beroemde leiders, beroemdheden en gewone mensen lijden dagelijks aan astma.

Astma is een veel voorkomende aandoening die alle niveaus van de samenleving treft. Olympische atleten, beroemde leiders, beroemdheden en gewone mensen lijden dagelijks aan astma.

Volgens schattingen van de Wereldgezondheidsorganisatie lijden 300 miljoen mensen over de hele wereld aan astma, en het is de meest voorkomende chronische ziekte bij kinderen. Tijdens een astma-aanval zwelt het slijmvlies van de bronchiën, waardoor de luchtwegen smaller worden en de luchtstroom in en uit de longen wordt verminderd.

Symptomen variëren van persoon tot persoon, maar omvatten over het algemeen hoesten, piepende ademhaling, kortademigheid, pijn op de borst of druk. Aanvallen kunnen meerdere keren per dag of week voorkomen en kunnen erger worden tijdens lichamelijke activiteit en vaak gedurende de nacht, ook wel bekend als ‘nachtelijke astma’.

Wat astma veroorzaakt of waarom het aantal gevallen van astma toeneemt, is niet volledig bekend, maar onderzoek heeft gesuggereerd dat dit het gevolg kan zijn van omgevingsfactoren zoals een verhoogde blootstelling aan vervuiling, allergenen binnenshuis of huisstofmijt.

En misschien is dat niet zo verwonderlijk. Bijna elke dag lezen we in het nieuws dat de vervuiling buitenshuis toeneemt en dat de luchtkwaliteit binnenshuis tot vijf keer meer vervuild kan zijn dan de straten in de stad.

Dus op Wereldastma Dag worden we herinnerd aan het belang van luchtkwaliteit voor deze miljoenen astmapatiënten. Te denken dat iets dat zo belangrijk is voor het leven – de lucht die we inademen – zulke negatieve effecten kan hebben, is ontmoedigend.

Hoe wordt van iemand verwacht dat hij de wereld verandert als hij de lucht erin niet volledig kan vertrouwen?

Dus wat kan er worden gedaan?

Omdat er geen remedie bekend is voor astma, bestaat een deel van de behandeling uit het onder controle houden van de ziekte door triggers te vermijden die een aanval kunnen veroorzaken.

We brengen een derde van ons leven in bed door. Hoewel we niet kunnen verwachten dat we het wereldwijde probleem van luchtverontreiniging individueel aanpakken, is het minste wat we kunnen doen ervoor zorgen dat ons bed en onze slaapkamer een veilige haven zijn tegen triggers die een nachtelijke astma-aanval kunnen veroorzaken.

Beheer uw slaapomgeving

Onderzoek toont aan dat huisstofmijten en koude, droge lucht de twee meest voorkomende boosdoeners zijn, dus het is essentieel om de lucht en de omgeving in uw slaapkamer fris en schoon te houden.

Enkele aanbevelingen zijn:

  • Maak wekelijks schoon en vermijd rommel in de slaapkamer, die stof en huisstofmijt kan aantrekken.
  • Gebruik hypoallergene kussens en was alle lakens eenmaal per week in heet water van 130 ° F.
  • Gebruik een stofzuiger met een HEPA-luchtfilter.
  • Verlaag de luchtvochtigheid binnenshuis tot minder dan 50 procent en gebruik indien nodig een ontvochtiger. Dit helpt niet alleen bij de droge lucht, maar schrikt ook huisstofmijten af, die zich voortplanten in omgevingen met een luchtvochtigheid van meer dan 55%.
  • Slaap in een FreshBed.

Hoe kan een FreshBed helpen?

Het ventilatiesysteem van FreshBed is speciaal ontwikkeld om u de perfecte nachtrust te geven door de vochtigheid te verminderen en de lucht te zuiveren. Gelukkig zijn dit beide kenmerken die triggers minimaliseren, zoals huisstofmijt en droge lucht die vaak nachtelijke astma-aanvallen veroorzaken.

Een HEPA-luchtfilter verwijdert stilletjes stof, pollen en bacteriën uit de lucht en verbetert zo de algehele luchtkwaliteit in de kamer. De lucht wordt vervolgens gereinigd en teruggevoerd in het bed met een constante temperatuur die ook de luchtvochtigheid regelt en onder de 50% houdt om u een fris, schoon en allergievriendelijk bed te garanderen, vrij van schimmels, bacteriën, huisstofmijten en droge lucht. .

Ga nu de wereld veranderen

Niets is belangrijker dan de lucht die u inademt, dus houd deze zo schoon en fris mogelijk, inclusief de uren dat u slaapt. FreshBed helpt door een comfortabel, schoon microklimaat en een omgeving met frisse lucht te creëren om een perfecte nachtrust en een allergeenvrije omgeving te garanderen voor astmapatiënten over de hele wereld.

Nu FreshBed mensen met astma veilig, schoon en allergeenvrij kan bieden, evenals een perfecte slaap, kunt u zich voorstellen wat ze de rest van de dag kunnen bereiken.

Ten eerste: dat wereldwijde probleem van luchtverontreiniging …

**

Voor meer informatie over hoe u kunt genieten van een perfecte nachtrust kunt u contact opnemen met ons team en wij vertellen u graag over alle voordelen van een FreshBed.