OUR LATEST NEWS​

Blog​

FreshBed Bed Bug Treatment

Bedwantsen: voorkomen is de beste remedie

19 april 2017

Astma is een veel voorkomende aandoening die alle niveaus van de samenleving treft. Olympische atleten, beroemde leiders, beroemdheden en gewone mensen lijden dagelijks aan astma.

Twee kleine woorden voor een heel klein ding dat heel, heel grote problemen kan veroorzaken voor het hotelwezen.

Het was nooit mijn bedoeling om het probleem met de bedwantsen te overwinnen. Al die jaren geleden, toen ik de wetenschap van slaap onderzocht en uren en uren besteedde aan het verbeteren van de technologie van FreshBed, waren bedwantsen het verste waar ik aan dacht.

In plaats daarvan was mijn aandacht gericht op het verbeteren van slaap, slaapkwaliteit, de slaper, ventilatie, comfort, temperatuur, hygiëne, design. Alle kenmerken van een bed en slaap waarvan ik wist dat ze de verhuizers en shakers van de wereld zouden helpen die perfecte, gezonde slaap te krijgen, zodat ze op hun beurt konden excelleren in hun dagelijkse leven.

Aangezien hotels dat gemeenschappelijke doel delen – hun gasten een goede nachtrust bieden – was het niet meer dan normaal dat mijn onderzoek me in contact zou brengen met veel luxe hotels. Ik vroeg iedereen – van hoteliers tot hotelmanagers tot het huishoudelijk personeel – wat hun rol in de slaapervaring was voor hun gasten. Het was mijn bedoeling om te zien wat er verbeterd kon worden voor elk van deze ‘belanghebbenden’ in de slaap, welke van deze elementen in het bed zelf konden worden opgenomen, waardoor hun rol bij het bieden van slaap gemakkelijker zou worden.

En naarmate deze relaties met de hoteliers en hotelmanagers groeiden, werd ik uiteindelijk een soort vertrouweling voor hen. Inderdaad, de problemen waar ik naar op zoek was, waren belangrijk om hun gasten een perfecte slaap te bieden – comfort, matrasdikte, ventilatie, hygiëne, onderhoud, temperatuur – dit alles was inderdaad belangrijk.

Maar een ander ding dat altijd door de hoofden van hoteleigenaren woog, was die eeuwenoude kwestie van de bedwants. Gelukkig hadden maar weinig hotels met wie ik sprak ooit uit eerste hand een bedwantscrisis. Maar dat weerhield het er niet van om een topprioriteit te worden in de hele branche.

En dat begrijp ik helemaal. Hoewel het niet strikt een probleem in de horeca is, zou een bedwantsenplaag een ramp betekenen voor elk hotel in termen van gastervaring, slechte pers, aansprakelijkheidsclaims, gederfde inkomsten en reputatie. Aangezien het niet mogelijk is om bedwantsen volledig te verhinderen een hotel binnen te komen, gezien de aard van de manier waarop ze worden geïntroduceerd (via bagage van gasten en / of kleding op kameroppervlakken en bedden), is het de preventie- en als dat niet lukt, de snelle behandeling van een bedwantsenplaag die een topprioriteit blijft voor de wereldwijde horeca.

En dus was ik nieuwsgierig: hoe worden bedwantsen voorkomen? Welke voorzorgsmaatregelen kunnen een hotel en een hotelgast nemen om de verspreiding van bedwantsen te voorkomen? Welke aspecten van een bed kunnen bedwantsen voorkomen?

Dit leidde tot meer onderzoek en ik ontdekte veel interessante dingen – de eerste was dat tot nu toe nog nooit iemand een bed had opgemaakt dat werkte om bedwantsen te voorkomen. In de geschiedenis van bedden en bedwantsen had nog nooit iemand dat verband gelegd!

Verder helpen veel van de aspecten die bijdragen aan een perfecte slaap ook bij het voorkomen van bedwantsen, namelijk: temperatuur, ventilatie, design.

Toevallig werkte ik op dat moment aan de klimaatbeheersingstechnologie van het FreshBed, dus besloot ik het een beetje aan te passen om kenmerken op te nemen die het probleem van bedwantsen zouden voorkomen (of genezen). Want als het een slaper gemoedsrust geeft om te weten dat het bed waarop hij slaapt, werkt om bedwantsen te voorkomen, dan is dat een probleem dat het overwegen waard is in de zoektocht naar een perfecte nachtrust.

Naast de vorm, constructie, ventilatiesysteem, klimaatbeheersingstechnologie en materialen van het bed, die nu specifiek zijn ontworpen om bedwantsen ervan te weerhouden een bed te vinden, omhoog te klimmen of zich aan het bed te hechten als onderdeel van de preventieve maatregel, De krachtigste technologie zit in het Heat Treatment Device van FreshBed, dat het bed, de matras, de kussens, het dekbed en het beddengoed incubeert – een 360 graden behandeling – en het van binnen naar buiten verwarmt tot meer dan 50 ° C (122 ° F), waardoor het volledig eindigt alle levensfasen van een bedwants binnen 4 uur. Het FreshBed werkt dus zowel preventief als als oplossing. (Lees hier meer over de technologie van FreshBed).

Het is dus grappig waar het leven je brengt. Ik was niet actief op zoek om de kwestie van bedwantsen frontaal te bestrijden, maar mijn onderzoek bracht die zorg aan het licht, en toen ik eenmaal het verband zag tussen een gebrek aan bedwantsen en een goede, comfortabele slaap, was het moeilijk te negeren.

Ik zag een kans om al deze problemen in één keer op te lossen. Toen dat eindelijk gebeurde, was het FreshBed geboren.

Barry van Doornewaard

CEO en oprichter van FreshBed

Voor meer informatie over hoe een FreshBed uw gasten kan helpen een perfecte nachtrust te hebben en de wereld te veroveren, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.