OUR LATEST NEWS​

Blog​

EHMA

FreshBed als Privileged Supporting Partner bij de EHMA 2017 Conferentie

29 maart 2017

Voor wie geen lid is: de EHMA (European Hotel Managers Association) is een non-profit vereniging van hotelmanagers die verantwoordelijk zijn voor eerste klasse- en luxehotels in heel Europa. Elk jaar organiseert de EHMA een weekendconferentie met presentaties over de toekomst van het hotelwezen, waar ideeën en kennis worden uitgewisseld met het gemeenschappelijke doel om kameraadschap en respect te bevorderen.

Voor wie geen lid is: de EHMA (European Hotel Managers Association) is een non-profit vereniging van hotelmanagers die verantwoordelijk zijn voor eerste klasse- en luxehotels in heel Europa. Elk jaar organiseert de EHMA een weekendconferentie met presentaties over de toekomst van het hotelwezen, waar ideeën en kennis worden uitgewisseld met het gemeenschappelijke doel om kameraadschap en respect te bevorderen.

FreshBed was een partner van de EHMA op de meest recente conferentie, een driedaags evenement in Noordwijk. Hotelmanagers uit heel Europa waren bijeengekomen om ideeën uit te wisselen, dichter tot elkaar te komen en te praten over het thema van dit jaar: ‘Disruptors in Luxury Hospitality’.

Het hotelwezen is zich in hoog tempo aan het ontwikkelen en innoveren om te kunnen voldoen aan de steeds grotere uitdagingen die worden gesteld door onze prominente, hoog presterende gasten. Nooit eerder was er zoveel aandacht voor gezondheid en wellness, van vóór de aankomst van de gasten tot na het uitchecken. Alles-inclusieve dienstverlening van topklasse is ons gemeenschappelijke doel. We hebben allemaal een belangrijke rol te spelen in de reis van de gast. Op de EHMA-conferentie 2017 waren we bijeengekomen om te bespreken hoe we het best gezamenlijk aan deze uitdagingen tegemoet kunnen komen.

Het was al heel wat dat FreshBed aan een dergelijk evenement mocht deelnemen. Maar het was nog veel waardevoller dat we uit eerste hand getuige konden zijn van een groep gelijkgestemde professionals die werkten aan een gezamenlijk doel. We waren erg onder de indruk van wat we in dat korte, volgeplande weekend allemaal hebben meegemaakt. Petje af voor deze EHMA-leden! (Onze CEO Barry van Doornewaard werd zo geïnspireerd door deze bijeenkomst, dat hij zijn ervaringen heeft gedeeld op onze blog.)

Door een speling van het lot viel de eerste dag van de conferentie op 17 maart: Wereld Slaap Dag. Een uitstekende dag om het startsein te geven voor een conferentie waarop iedereen hetzelfde doel heeft: onze gasten de best mogelijke luxueuze slaapervaring bieden.

En er was meer belangstelling voor FreshBed dan we hadden durven hopen. Doordat in meerdere slaapkamers van het conferentiehotel FreshBeds waren geplaatst, konden verschillende EHMA-leden aan den lijve ondervinden wat de voordelen zijn van een goede nachtrust in een FreshBed.

Hun enthousiasme bevestigde wat we al wisten uit ons eigen onderzoek: dat de juiste combinatie van innovatie, technologie, temperatuur en ontwerp een geheel nieuwe kwaliteit toevoegt aan de slaapervaring. En deze slaapervaring is van cruciaal belang voor het functioneren van onze gasten: de denkers en de doeners van deze wereld, professionals, sporters, beroemdheden.

We kunnen met genoegen bekendmaken dat nog meer luxehotels in heel Europa besloten hebben om FreshBed te gaan plaatsen. Als u meer wilt weten over de voordelen van FreshBed voor uw gasten, kunt u de onderstaande video bekijken. En wanneer u besluit dat u uw gasten de best mogelijke nachtrust wilt bieden op basis van innovatie, technologie en onderzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze mensen zijn graag bereid al uw vragen te beantwoorden.

Samen verbeteren we de nachtrust van mensen die de wereld verbeteren.

https://www.youtube.com/watch?v=veh3dhKP1Z0