ADDITIONELE MATRASSEN

FreshBed logo

Gemaakt van de beste materialen door gerenommeerde fabrikanten

Om het meest persoonlijke en ultieme slaapcomfort te bereiken, biedt FreshBed u een breed scala aan matrassen gemaakt door verschillende gerenommeerde fabrikanten die elk hun eigen specifieke comfortklasse hebben. Om er zeker van te zijn dat u uw zeer persoonlijke en individuele definitie van comfort vindt.

Alle matrassen zijn speciaal voor FreshBed ontworpen om u tijdens het slapen van een maximale hoeveelheid temperatuur gecontroleerde lucht om u heen te voorzien om zo een ​​frisse, hygiënische en superieure slaapervaring te garanderen. FreshBed-matrassen worden gemaakt door Kuperus, Harrison Spinks en Vispring.

De matrassen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en vervaardigd met pocketveertechnologie om uw ruggengraat in de neutrale houding te brengen, die hetzelfde is  als de uitlijning van de rug in de rechtopstaande positie. Het ondersteunen van de contouren van uw eigen lichaam terwijl daarbij de druk tot een minimum wordt beperkt is essentieel voor echt comfort en welbehagen op de lange termijn. Het ontspant uw spieren en gewrichten en vergroot het gemak om te draaien terwijl u slaapt.

Kuperus
Nederlandse topkwaliteit sinds 1905 en gemaakt met behulp van het ultieme gereedschap: de handen van de ambachtslieden. Kuperus is bij Koninklijke beschikking het predicaat Hofleverancier verleend.

Het matras houdt rekening met de vorm, houding en bewegingen van uw lichaam terwijl u slaapt. Met deze kennis worden de veren van uw matras samengesteld en verdeeld in vijf verschillende zones. Sommige zones zijn stevig, terwijl andere flexibel moeten zijn. Voor een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomie.

Kuperus for FreshBed

Vispring
Vispring werd opgericht in 1901 en was pionier met de pocketveringmatras, een innovatief ontwerp dat vandaag de dag nog steeds het ultieme niveau van comfort en ondersteuning biedt.  Ze sierden de eerste klas hutten van legendarische oceaan schepen – inclusief de Titanic en de Queen Elizabeth.

Hun meester-ambachstlieden maken gebruik van technieken die in de loop van een eeuw verfijnd zijn en combineren afzonderlijk verpakte stalen veren met de beste materialen die de natuur te bieden heeft. Hun handgemaakte matrassen zijn synoniem voor luxe, comfort en een ongestoorde nachtrust.

Vispring for FreshBed

Indien gewenst kan een matras worden gecombineerd met een topmatras van 100% Vita Talalay Natural-latex. Ongeëvenaard in elasticiteit, duurzaamheid en ventilatie. Vita Talalay Natuurlatex bestaat uit 100% natuurlijke latex zonder toevoegingen. De bovenste matras heeft een cover van AirVent stretch, een innovatieve matrasstof die speciaal is ontworpen door het Nederlandse bedrijf Innofa. Deze gepatenteerde innovatie bevordert de ventilatie.

Hospitality
Voor hotels heeft FreshBed een gespecialiseerde collectie matrassen gemaakt van materialen die aan strenge eisen voldoen. FreshBed voldoet aan de lokale normen voor brandveiligheid en biedt matrassen die zijn afgestemd op de voorkeuren van een hotel.

Back to top