HET VERHAAL

FreshBed logo

Gedreven door passie en ervaring

FreshBed is het resultaat van jarenlang onderzoek en vastberaden Nederlands ondernemerschap. Nederlands design, gemaakt in Nederland.

Oprichter en uitvinder van FreshBed, Barry van Doornewaard, heeft veel ervaring in het topsegment van de beddenbranche. In zijn jaren bij beddenspeciaalzaken leerde hij alles wat hij moest weten over bedden, matrassen en de belangrijkste factoren voor de perfecte nachtrust: temperatuur, vochtigheid en hygiëne.

Van Doornewaard ontwikkelde daarom FreshBed: een slaapsysteem met klimaattechnologie en actieve ventilatie dat uw gasten een comfortabel fris microklimaat biedt met een ideale temperatuur en ongeëvenaarde hygiëne.

Daarmee biedt FreshBed onderscheidend vermogen voor ieder luxehotel. Met de huidige hoteltrend gericht op welzijn, helpt FreshBed hotels door een 24/7 wellness-ervaring voor hun gasten te creëren – een verwennerij voor hun ultieme welzijn. Zoals van Doornewaard zegt: “De beste manier om de mensen die de wereld veranderen te bedienen, is door hun slaap te veranderen en te verbeteren.”

Back to top